5   29
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Därför ska det bli extra roligt att testa deras serie Silver


Detta inlägget innehåller ett pressutskick & annonslänkar

Jag hade länge problem med min hårbotten men när jag började använda Maria Nila Heal som jag fick hem i ett pressutskick så blev mitt hår helt magiskt! Min hårbotten slutade klia efter bara två användningar och sen dess har jag inte haft problem. Jag upplever att produkterna vårdar håret och därför ska det bli extra roligt att testa deras serie Silver.

Eftersom att jag har gjort ombre i mitt hår så behöver jag silverschampoo då jag blekt över min gamla hårfärg. Jag tänkte att jag skulle ta en före och efterbild så att ni kan se skillnaden på hur håret ser ut innan jag använder Maria Nila Silver och efter. Det brukar bli en väldigt stor skillnad när jag använt min efterbehandling som låg i förpackningen med blekningen som jag köpte. Jag har läst att produkterna ska fungera bäst på blont hår men det gör det hela bara roligare att testa. Jag är säker på att produkterna kommer fungera bra i mitt mörka hår också. Fördelen för mig är att jag inte behöver vara rädd för att håret ska bli lila, vilket det kan bli om man är blond och har i dom för länge i håret. Har ni testat Maria Nila och vilka är i så fall era favoriter? Jag tycker det känns väldigt kul att kunna använda ett märke som produceras i Sverige och som är veganskt.

20 Kommentarer

 1. 8 mars, 2018 / 08:58

  Jag älskar verkligen Maria nilas produkter! Jag har torrt hår och efter att ha använt Maria nilas shampo och balsam för torrt hår så har det blivit en jäkla skillnad, inte lika torrt och tråkigt!

  • dixiwonderland
   Författare
   9 mars, 2018 / 09:28

   Va härligt att du märker skillnad 😀 Jag har också märkt mycket skillnad med serien Heal så det ska bli jätte kul att testa denna 🙂

 2. 8 mars, 2018 / 09:11

  Låter som en bra produkt som dessutom är vegansk!

 3. 8 mars, 2018 / 09:47

  Åååh vill verkligen höra en recension sen! Har extremt mycket problem med min hårbotten och använder nån svinstark produkt just nu för det är den enda som fungerar på mig… Skulle också behöva ett silverschampoo så spännande att se resultatet för dig 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   9 mars, 2018 / 09:27

   Har du testat Heal? Annars rekommenderar jag verkligen att du testar den 🙂 Jag kommer återkomma med resultatet så fort jag hunnit testa det 😉

 4. 8 mars, 2018 / 10:37

  Använder Maria Nila hela tiden, älskar att blanda deras svarta, lila och vita färginpackning. 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   9 mars, 2018 / 09:26

   Dom har jag helt missat men härligt att det fungerar för dig 😀

 5. 8 mars, 2018 / 11:20

  Åh vill köpa de där!

  • dixiwonderland
   Författare
   9 mars, 2018 / 09:26

   Du får återkomma till bloggen och se resultatet sen 😀

 6. 8 mars, 2018 / 12:36

  Åh älskar också Maria Nila, sådant grymt märke! Ska bli kul att få se skillnaden <3

  • dixiwonderland
   Författare
   9 mars, 2018 / 09:26

   Kul att du tycker det 😀 Roligt också när det är ett svenskt märke 🙂

 7. 8 mars, 2018 / 13:11

  Ska bli kul att se resultatet sen 😃

 8. 8 mars, 2018 / 13:19

  Spännande att höra vad du tycker. Älskar Maria Nilas produkter!!

  • dixiwonderland
   Författare
   9 mars, 2018 / 09:25

   Ja det ska bli riktigt kul 😀 Många av er verkar väldigt peppade inför resultatet också 🙂

 9. 9 mars, 2018 / 10:32

  Älskar MN! Använder bara deras produkter numera 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.