0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

En av mina största drömmar har gått i uppfyllelse


Detta inlägget är ett annonssamarbete med Nelly.com & innehåller annonslänkar

Jag får nästan nypa mig i armen då en av mina största drömmar har gått i uppfyllelse. Jag har ett samarbete med Nelly! Jag blev kund hos Nelly 2009 när jag köpte min studentklänning hos dom. Sen dess så har det varit min absoluta favorit butik online och snart har jag varit kund hos dom i 10 års tid. Det har alltid varit en dröm för mig att få samarbeta tillsammans med dom och idag går den drömmen i uppfyllelse.

Med koden DIXI25 får ni 25% rabatt på allt förutom externa varumärken. Koden är endast giltig i 25 timmar så hittar ni något fint som ni tycker om, vänta inte för länge så koden slutar att fungera. Jag är enormt glad och stolt över att kunna ge er en så bra kod. Speciellt när ni har så många sidor fulla med en massa fina plagg och accessoarer.

Denna super fina blusen som jag har på mig i bilderna finns med i kampanjen och ni hittar den här. Jag älskar verkligen den här blusen då den både är rosa och gjord i spets. Den finns även i två andra färger, vitt och svart. Ni vet att jag älskar detaljer så när det både är volanger samt att man kan knyta rosetter vid handlederna då blir jag helt såld. Perfekt att ha nu i sommar eller om man ska resa utomlands till ett varmt land.


Detta inlägget är ett annonssamarbete med Nelly.com & innehåller annonslänkar

18 Kommentarer

 1. 7 mars, 2018 / 08:50

  Men alltså guuuu vad glad jag blir för din skull!! Stor kram vännen <3

 2. 7 mars, 2018 / 12:12

  Men wow vilken grej grattis! 😀

 3. 7 mars, 2018 / 12:45

  Men vad roligt! Grattis!!! 🙂

 4. 7 mars, 2018 / 13:07

  Men vad roligt att du fick göra ett samarbete med dom 🙂

 5. 7 mars, 2018 / 15:09

  Åh vad roligt, stort grattis! Ska genast spana in. 😀

 6. 8 mars, 2018 / 08:30

  Nej men ååå! Grattis till dig, det är du sååå värd!! 😀 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.