3   33
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Jag har köpt ALLA Harry Potter böckerna

Jag har köpt ALLA Harry Potter böckerna
Jag har köpt ALLA Harry Potter böckerna

Varje år så unnar jag mig en julklapp, varför inte? Klart att man ska skämma bort sig själv! I år köpte jag något som jag har velat ha i många år. Nämligen ALLA Harry Potter böckerna. Jag skäms över att skriva detta men jag har faktiskt aldrig läst böckerna. Bara tvåan då min sambo hade den. Anledningen till varför jag aldrig har läst böckerna är för att jag har velat ha alla böckerna.

Harry Potter böckerna är klassiker

500 miljoner exemplar av böckerna har sålt världen över. Jag har alltid velat ha böckerna men för mig är det viktigt att jag har fina exemplar av böckerna. Sen så har många rekommenderat att läsa böckerna på Engelska då den Engelska versionen är mycket bättre än den Svenska. Så 20 år efter att den första boken kom ut så ska jag äntligen börja läsa böckerna. Naturligtvis så köpte jag en limited edition utgåva och jag är så nöjd med böckerna. De är så otroligt fina.

Jag har köpt ALLA Harry Potter böckerna

Return to Hogwats

Den 1 Januari klockan 09:00 satt jag bänkad framför tv:n som förmodligen tusentals andra för att se Harry Potter – Return to Hogwats. Det hann gå en minut innan tårarna började rinna och sen grät jag konstant genom hela programmet. Att höra Daniel, Rupert och Emma prata om hur stark deras vänskap blev under de 10 åren som de arbetade tillsammans berörde verkligen. Att få se deras samtal tillsammans med de andra skådisarna var så fint. Har ni inte sett det så måste ni se det! Finns på HBO Max.

Naturligtvis så spelade jag in en unboxing video när jag fick hem alla böckerna

10 Kommentarer

 1. 3 januari, 2022 / 12:30

  Vad roligt att du äntligen har köpt alla böckerna och jag har inte heller läst Harry Potter. Kramis <3

  • dixiwonderland
   Författare
   4 januari, 2022 / 11:02

   Ja det ska bli så kul att läsa 😀

 2. Maria
  3 januari, 2022 / 19:58

  Wow så rolig julklapp till sig själv! 😍 älskar också HP 👌 kanske man får ge sig på att läsa på engelska framöver 😊

  • dixiwonderland
   Författare
   4 januari, 2022 / 11:03

   Vem trodde att jag skulle köpa böcker till mig själv i julklapp 😉 Men är så glad att jag har dom 😀 Nu ska jag bara försöka få tiden till att läsa också 😀

 3. 3 januari, 2022 / 20:05

  så kul! vi har alla böckerna sedan Jonas läste dom och han ska läsa dom för Theodor om något år 😀 så fin låda de är i 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   4 januari, 2022 / 11:03

   Theodor hade älskat lådan 😀 Hoppas att han kommer tycka om böckerna 😀

 4. 4 januari, 2022 / 17:04

  Vilken underbar present åt dig själv! Jag hoppas att du kommer älska Harry Potter. Jag gör det, men jag läste dem när jag var jämnårig (nästan, var något år yngre än Harry Potter om jag inte missminner mig) så det blev kanske en annan spänning då. Försök läsa de första med barnaögon <3 Jag köpte också en julklapp åt mig själv: en skrivkurs! Så himla spännande!

  • dixiwonderland
   Författare
   5 januari, 2022 / 11:33

   Klart jag kommer älska böckerna, älskar ju Harry Potter och böckerna är alltid bättre än filmerna 😉

 5. 7 januari, 2022 / 20:07

  Lägg av vad fint och mysigt! Jag har första boken i hyllan men har inte läst den än…

  • dixiwonderland
   Författare
   9 januari, 2022 / 16:00

   Ohh då har du något kul att se fram emot 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.