1   12
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

Årets sista beställning för Vackra Buketter blev denna Nyårsbuketten

Reklam för mitt företag Vackrabuketter.se
Årets sista beställning för Vackra Buketter blev denna magiska Nyårsbuketten
Årets sista beställning för Vackra Buketter blev denna magiska Nyårsbuketten. Jag blev så förälskad i denna. Tulpanerna som alltid ger en vårkänslor fick representera det nya året och rosorna var lite extra piffiga med glitter samt att jag valde en silver sprayad utfyllnad istället för en klassisk grönt. Kunden sa att det såg ut som en brudbukett vilket är en av de finaste komplimangerna man kan få.

Gör din beställning hos Vackra Buketter redan idag


Jag hoppas att ni hade en fin Nyår. Vi var bara hemma och jag njöt av varje sekund! Jag älskar att vara hemma. Så vi åt en 3-rätters middag. Toastskagen till förrätt, till varmrätt blev det potatisgratäng, ekologisk fransyska, en sjukt god sås som jag hade gjort några dagar tidigare och råröda lingon. Nu har jag äntligen lärt mig hur man tillagar fransyska så att den blir så där perfekt och smälter i munnen. Låg temperatur och mycket smör. Man vill inte få någon stekyta på köttet. Har försökt så många gånger men det har alltid slutat med att köttet blir för segt. Till efterrätt så åt vi charkbricka. En så lyckad Nyår!

Jag är så taggad inför det nya året

Speciellt när det kommer till Vackra Buketter. Detta blir lite make it or break it. Jag behöver få ut företag så att fler väljer att handla av mig men jag tror mitt koncept med att jag odlar mina egna blommor kommer att locka nya kunder. Så allt mitt fokus denna våren kommer ligga på att så mängder med blommor. Jag har gjort en massa inköp redan och de är rätt stora. De inköpen som jag har gjort nu kommer räcka även nästa år. Men det kommer ett inlägg om mina inköp längre fram.

Årets sista beställning för Vackra Buketter blev denna magiska Nyårsbuketten

Det nya året kommer bli så otroligt spännande. Det kommer också vara otroligt tufft. Det är inte lätt att driva företag, speciellt inte i en pandemi. Men jag tror verkligen att Vackra Buketter kan bli något alldeles speciellt. Jag har inga drömmar om att öppna butik eller tjäna en massa pengar.

Jag vill bara jobba med något som jag älskar

Sen är det inte bara Vackra Buketter som är mitt fokus. Mitt växtkonto växer mycket och jag har börjat tjäna lite pengar där också. Så med alla företagen kombinerade med varandra så är min förhoppning att jag i år kommer kunna fakturera så pass mycket att jag får ut en lön varje månad. Jag är så glad över att ni vill följa med mig på denna resan. Hoppas att vi alla får ett jätte fint år. Och glöm inte att göra en beställning hos Vackra Buketter om ni vill ha närproducerade blombuketter.

Dela

4 Kommentarer

  1. 2 januari, 2022 / 16:49

    Tror på ett riktigt bra år för dig och tror på din idé!! Bara kör!!! 🙂 Och vilken mysig nyårsafton ni hade, vi hade samma här med bara oss två och hemmahäng med god middag, precis vad jag ville. <3

  2. 2 januari, 2022 / 16:50

    Vilken magisk och vacker nyårsbukett! 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.