12   24
1   20
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Jag älskar verkligen körsbärsträd

Jag älskar verkligen körsbärsträd. Så tråkigt bara att dom inte blommar så himla länge. Detta trädet hittade jag när jag var ute och tränade. Det är en av de största anledningarna till varför jag vill träna utomhus. Man vet aldrig vad man kommer att träffa på. Har haft en så himla underbar dag tillsammans med min bestie. Vi har inte setts på 1,5 vecka och jag har saknat henne så fruktansvärt mycket ♥

Vi har suttit ihop i 18 års tid så de få gånger som vi inte kan ses varje vecka känns som en oändlighet. Känner mig så himla fylld med energi och det är mycket tack vare men bestie men också för att solen äntligen tittar fram. Hade en super härlig promenad med hundarna förut. Nu blir det att arbeta här hemma. Känns mig såpass bra i armarna igen att jag ska försöka öka uppdateringen nu igen. Rörmokaren har varit här samt att jag håller på och tvättar. Galet att halva veckan redan har passerat.

Imorgon borde jag få hem lite saker som jag beställde under förra veckan. Jag hade en omröstning på instagram där alla förutom min bestie röstade att jag inte skulle köpa en tröja. Vilket resulterade i att jag köpte den haha. Mer om det när tröjan kommit fram och om jag bestämmer mig för att behålla den. Har hittat väldigt mycket klänningar som jag vill beställa hem. Tittar även mycket på byxor men jag tycker det är fruktansvärt svårt. Just nu ska alla byxorna vara väldigt stora men jag föredrar att ha tajta byxor då jag ofta har oversized blusar och liknande. Vi får se om det blir något byxköp för mig. Nu ska jag fortsätta att arbeta så ni får njuta av dessa fina bilderna som jag fotograferade igår. Finns inget så drömmigt som körsbärsblommor, älskar dom.

20 Kommentarer

 1. 2 maj, 2018 / 16:44

  Wow så fina bilder! 😀

 2. 2 maj, 2018 / 19:38

  Åh så vackra blommor!

 3. 2 maj, 2018 / 19:38

  Körsbärsträd är verkligen så vackra, och skönt att träna lite utomhus! ^^

 4. 2 maj, 2018 / 22:31

  Sååå vackra bilder alltså och ja, den här tiden på året är den allra bästa att få träna ute, älskar all grönska! 😀 Ska ner och fota körsbärsträden på torget i helgen, som äntligen börjat blomma 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   3 maj, 2018 / 09:49

   Ja våra började blomma bara några dagar sedan 😀 Vi har ett vitt körsbärsträd där jag bor och det har inte börjat blomma än 🙂

 5. 2 maj, 2018 / 23:51

  ja oxå gud alltså va vackra de är . skulle vilkja ha men detta är inte vår egna gård så då o sätta nja blir nog inte men ja älskar dem . såg då vi åkte förbi i stan o ska försöka fota någo ja oxå såå fint så underbart

  • dixiwonderland
   Författare
   3 maj, 2018 / 09:49

   Man vill inte slita ögonen ifrån dom 😀

 6. 3 maj, 2018 / 00:22

  Så himla vackert! Wow! Kram

 7. 3 maj, 2018 / 14:17

  Älskar dem också! Funderar på att ta mig till Kungsträdgården i helgen för att kolla på dem

 8. 6 maj, 2018 / 15:37

  Så himla vackra bilder 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.