4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46
0   28

Jag blev helt utslagen igår

Jag blev helt utslagen igår

Tanken var att detta inlägget skulle kommit ut igår kväll men jag var helt utslagen. Fem timmars sömn fick jag, en hundpromenad, bullbak för andra gången i rad, vattna växter, diska, redigera två videos och leverans av en blombukett. När Johan kom hem från Göteborg stod maten klar på bordet som alltid men jag mådde så dåligt. Sen hade jag världens körsbärsmage så jag var helt utmattad.

Idag blir det förhoppningsvis en bättre dag. Solen skiner, två hundpromenader väntar och sen ska jag ta bussen till Lilla Edet för att hälsa på min bestie. Vi har inte setts på nästan två veckor. Vi sågs aldrig veckan innan jag blev sjuk och sen dess har jag hunnit fylla år. Ska bli så mysigt att få komma hem till henne och mysa med katterna.

Jag blev helt utslagen igår

Jag hade tänkt börja läsa Harry Potter igen då boken som jag lånade av min bestie är så dålig så jag kommer inte orka läsa ur den. Och Harry Potter känns så rätt nu på hösten. En bulle på det så blir det perfekt. Nu är det också bara tre veckor kvar tills jag och Johan firar hela 14 år tillsammans! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi hade det så himla mysigt i Bengtfors förra året men pga den dyra Gotlandsresan tidigare i år så blir det nog bara att vi stannar hemma. Får boka bord någonstans och njuta av en god middag.

Dela

2 Kommentarer

  1. 6 oktober, 2022 / 18:22

    HP är ju bäst på hösten, men jag har bara läst första faktiskt, när jag gick i typ 5an och jag grät för att den aldrig slut x)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.