1   29
4   32
1   26
3   28
5   27
4   45
1   35
2   33

Jag är livrädd för att han ska sluta andas

Jag är livrädd för att han ska sluta andas

En riktigt jävla helvetes morgon.

Igår gav vi Bonzo en ny medicin, smärtstillande. Vi tog ut honom en sista gång 23:30 i hopp om att få sova hela natten. Klockan 05:30 ville han ut så min sambo tog honom. När de kommer upp igen så ser jag direkt att något inte stämmer med Bonzo. Min sambo berättar att han är jätte dålig i magen och har kollapsat. Det första Bonzo gör är att komma fram till mig. Normalt går han alltid och dricker vatten. Det slutar med att jag sitter på golvet med honom klockan 05:50 och söker runt för att se vilka veterinärstationer som har öppet. Tänkte ringa Blå Stjärnans jour telefon men det skulle kosta 20 kronor i minuten…

Jag är livrädd för att han ska sluta andas

Efter ett tag så går Bonzo och lägger sig i sin säng men jag kan inte sova. Jag är livrädd för att han ska sluta andas så jag sitter i vår säng och övervakar honom medan jag söker runt på nätet. När telefontiden öppnar hos vår veterinärstation ringer jag in och vi ska sluta omedelbart med tabletterna. Sen skulle vi ha uppsikt på honom, köpa mat som är snällt mot magen. Vår veterinär ska ringa oss på Måndag när hon jobbar igen. Så efter samtalet fick vi åka in till stan för att handla mer hundmat och även pasta (kräm på tub som ska vara bra för magen). Väl hemma fick Bonzo hoppa in i duschen för vi upptäckte att hela rumpan var full med poop. Sen fick han maten som han åt upp och nu ligger han i sin nybäddade säng och sover. Han verkar ha återhämtat sig bra om man jämför med hur dålig han var i morse. Nu kommer vi övervaka honom resten av dagen och så hoppas vi att han är som vanligt imorgon.

Dela

2 Kommentarer

  1. 29 augusti, 2020 / 07:28

    Meeen, så himla jobbigt… Lilla lilla skrutten!!
    Alla kramar till er & hoppas han mår fortsatt bättre <3 kram

  2. 29 augusti, 2020 / 12:26

    Fina Bonzo, måtte han må bra <3<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.