11   23
1   31
5   116
1   80
1   56
31   67
11   75
12   47

Det märks att semestern är över

Det märks att semestern är över

Klockan är 20:00 och jag kom på att jag borde kanske ta och blogga lite då tiden inte kommer finnas till de kommande dagarna. Tänk förr när bloggarna var som störst. Då skrev man flera blogginlägg på raken. Det var en revolution när man helt plötsligt kunde tidsinställa blogginlägg. Som mest så tror jag att jag uppdaterade fyra gånger om dagen. Nu får man nästan vara glad om det kommer ut två blogginlägg i veckan. Som sagt, det märks att semestern är över.

Men idag har jag redigerat två videos som jag ska ta och rendera nu ikväll. Jag var även och hämtade ett paket som hade rekvisita till mitt kommande samarbete som jag har bloggat om tidigare. Dock behöver vi köpa till lite grejer så vi ska göra det imorgon. Vi ska även till veterinären imorgon med Bonzo då han ska få sin andra spruta. Nu känns det som att vi har landat i allt detta nya med Bonzo. Vissa dagar äter han jätte bra och andra inte. Men istället för att få panik vilket jag fick tidigare de dagarna då han inte äter. Så känner jag mig faktiskt rätt så lugn. Jag vet att det kommer gå upp och ner så det är bara att ta en dag i taget.

Ska även skriva om mitt blogg CV

Jag har även börjat rensa en hel del här hemma. Har lagt ut ett av mina kameraobjektiv på mitt Tradera konto plus lite annat som ni gärna får titta närmare på. Ska även skriva om mitt blogg CV. Misstänker att ni undrar vad jag pratar om och jag har väl inget bättre namn för det. Det är något som jag använder när jag förhandlar med företag. Jag berättar om min erfarenhet, tidigare samarbeten samt vad jag kan erbjuda företagen. Mycket bättre att ha ett klart så att man bara kan kopiera än att skriva nytt varje gång. Så även om bloggen och mina andra konton står tomma vissa dagar så ska ni veta att det är full rulle bakom kulisserna.

Dela

4 Kommentarer

 1. 24 augusti, 2020 / 23:45

  men OMG vilken sötnos!!! <3

 2. 25 augusti, 2020 / 08:59

  Alltså lilla gullet!!

 3. 25 augusti, 2020 / 17:35

  Ja förr skrev jag också flera blogginlägg om dagen och fattade inte hur jag hann med det? Men åh andra sidan var dessa inlägg inte lika välskrivna som idag. :-D. Så himla söt Bonzo är! <3 Kramis

 4. 27 augusti, 2020 / 20:10

  Kul att uppdatera sitt blogg cv , jag har ett liknande som jag kallar för media kit🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.