11   23
1   31
5   116
1   80
1   56
31   67
11   75
12   47

Nu är det 1 månad kvar tills jag fyller 30

revben från buddys 
Nu är det 1 månad kvar tills jag fyller 30

Nu är det 1 månad kvar tills jag fyller 30

Och känner ni mig rätt så är jag naturligtvis redan igång med att planera mina kalas. Jag fyller på en Torsdag men det ska bara vara en mysdag med fokus på mig (naturligtvis) men också Bonzo. Efter allt som vi har fått gå igenom detta året så är det ända jag önskar mig att få fira min födelsedag tillsammans med honom. Jag och sambon ska ut och äta men vart vet jag inte riktigt än. Helgen efter min födelsedag ska vi ta in på min favorit Upper House. Det blir spa och middag på Heaven 23. Har aldrig ätit där tidigare så det blir spännande. Vi tänkte att vi även firar vår 12 års dag samtidigt då den inträffar i slutet av Oktober. Sen ska jag försöka pyssla ihop resterande kalas.

hamburgare och pommes från Buddys
chokladmilkshake från buddys
buddys prinsessbakelse

En paus i vardagen

Igår fick mamma sitta hundvakt medan vi åkte in till stan för att äta middag på Buddys. Vi vågade inte lämna Bonzo ensam efter vad som hände dagen innan. Bara att få komma ut, släppa allt och få kvalités tid med min kärlek. Det är så viktigt. Vi båda känner just nu att vi har barn fast vi inte har barn. Vakna nätter, matvägran och höga kostnader. Känner att vi uppfyller många av de kategorierna som föräldrar känner igen sig i.

I September kommer jag börja ett “nytt jobb”

Jag skriver “nytt” då jag faktiskt ska tillbaka till ett arbete som jag haft tidigare. Tänker att jag berättar vad det är när jag väl har börjat. Men jag är otroligt glad över detta! Det kommer bli en hektisk höst, minst sagt. Men jag är så redo. Dock kommer jag verkligen behöva vara noga med att se till att ha lediga dagar. Jag har slarvat mycket med det förr men nu kommer det vara så himla mycket att hålla koll på så det är viktigt med dagar där jag bara ligger i sängen och spelar Pokémon Go haha. Men jag ser verkligen fram emot hösten.

Dela

5 Kommentarer

 1. 30 augusti, 2020 / 20:07

  Kul med lite nytt jobb och kul med festligheter😍

 2. 31 augusti, 2020 / 06:10

  Fy vad tråkigt med Bonzo och det är klokt att inte lämna honom ensam. Vad roligt att du snart fyller 30! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   2 september, 2020 / 15:25

   Han mår som tur är bättre nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.