1   17
5   22
0   16
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

Instagram är den platsen där jag finner mest inspiration


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Instagram är den platsen där jag finner mest inspiration

Jag försöker hela tiden hitta nya konton som gör att inspirationen flödar. För mig är det viktigt att jag utvecklas. Man kan ta tusen bilder ute på fälten men om alla poser ser lika dana ut eller att man fotograferar på samma sätt så kommer det till slut att bli lite tråkigt. Under Juli månad har jag varit väldigt dålig på att fotografera outfits och det är på grund av värmen. Det har varit för varmt för att sminka sig, fixa håret, åka till location och sen fotografera i 30 graders värme.

Men trots att temperaturen visade 31 grader igår så åkte vi iväg och fotograferade dessa bilderna. Jag är så himla nöjd. Tycker det blev så himla fint med solrosorna. Ni kanske minns att vi förra året åkte till ett solrosfält och fotograferade. Vi får se ifall vi åker dit i år igen. Tror tyvärr inte att det har blivit några solrosor i år på grund av värmen. Ni som bor i närheten av solrosfält, har ni sett några?

Min fina klänning är tråkigt nog slutsåld men ni hittar en liknande här. Tycker den är så himla fin och det kan hända att jag faktiskt skickar hem den också. Det är svårt att ta mist på vad det är för typ av klänningar som jag tycker om. När jag ändå håller på att tipsar om liknande klänningar så får ni inte missa dessa tre. En lite enklare variant, en med väldigt mycket detaljer och en med nästan lika mycket detaljer. Min väska är tyvärr också slutsåld och där hittar jag tråkigt nog ingen som är liknande.

”Detta var första gången som jag köpte solrosor.
Har inte riktigt sett charmen med dom tills nu.
Och det bästa av allt är naturligtvis doften”

12 Kommentarer

 1. 26 juli, 2018 / 12:14

  Sååå fina bilder, men jag förstår att det blir lite jobbigt med värmen!

  • dixiwonderland
   Författare
   27 juli, 2018 / 08:21

   Ja när det är så varmt som de har varit i år så är det riktigt jobbigt 😛

 2. 26 juli, 2018 / 13:50

  Väldans fina bilder och jag älskar solrosorna!

 3. 26 juli, 2018 / 15:15

  Jag älskar Instagram, hittar så mycket inspiration där 🙂 Verkligen en så himla bra app

 4. 26 juli, 2018 / 16:37

  Åh vilka fina bilder och jag tycker också att det är jobbigt att fotografera i värmen! Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   27 juli, 2018 / 08:20

   Ja det är inte roligt att arbeta i svåra väderförhållanden som det faktiskt är i denna värmen samt att ljuset inte lägger sig förrän sent på kvällarna :/

 5. 27 juli, 2018 / 23:54

  Ohh så fina bilder =D, du är så fin på dem och dina outfis alltså <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.