3   30
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Det kommer dröja ett bra tag innan vi kan använda höstkläder


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Tröja / Tröja / Cardigan / Tröja / Örhänge / Örhänge / Skepparmössa

Vissa av er var inte jätte glada över att skrev att höstkläderna är på ingång i detta inlägget. Men med tanke på hur varmt det är så tror jag det kommer dröja ett bra tag innan vi kan använda höstkläder igen. Men även om vi kommer få vänta så betyder det inte att man inte kan skaffa lite skönheter som finns ute nu.

Jacka / Örhänge / Tröja / Örhänge / Väska / Byxor / Tröja

Vitt passar alla årstider och går aldrig ur trend. Jag tycker det hade varit grymt snyggt att matcha någon av de stickade tröjorna med de här byxorna, för visst var de snygga?! Jag har lite smått gett upp hoppet om att någonsin hitta ett par byxor som jag tycker om men kanske i höst vem vet. Tycker dock att denna outfiten är hur snygg som helst.

Vit / Blå / Grön / Gul

Jag är en sån person som när jag hittar ett plagg jag älskar då köper jag det i alla färger som finns. Denna tröjan fångade mitt intresse direkt. Förmodligen för att den är stickad och trasig, något som jag verkligen älskar och tycker är så himla fint. Som ni kan se så kommer den i fyra olika färger. Mina favoriter är vitt och gul men de andra två var riktigt härliga de också.

Cardigan / Cardigan / Jacka / Halsduk / Skepparmössa / Väska / Byxor

Här har vi enligt mig den perfekta färgskalan. Jag älskar beige och brunt. Tycker det är tidlösa färger och passar in bra i min bohemiska stil. Längtar så himla mycket till de att man kan börja använda halsduk, lager på lager och skepparmössan igen. Jag tror dessa mössorna kommer vara lika populära i år som förra året. Är jätte nöjd över den som jag köpte så det hade varit kul om jag kunde hitta en till fast i en annan färg.

16 Kommentarer

 1. 25 juli, 2018 / 20:39

  Så mycket snyggt! 😀

 2. 25 juli, 2018 / 22:10

  Åh älskar den stickade trasiga tröjan 😀 vill ha alla färger utom grön! Hade den varit lite mer mörk grön hade jag velat ha alla 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   27 juli, 2018 / 08:23

   Håller med dig angående den gröna färgen 🙂

 3. 25 juli, 2018 / 22:52

  Jag känner mig inte riktigt redo för höstkläder än 😀

 4. 26 juli, 2018 / 00:33

  ja du tids nog kommer hösten men hoppas på länge än man ser dock på träd som inte fått vatten o bladen faller av ser ut som höst men ändå nej tack =)

  • dixiwonderland
   Författare
   27 juli, 2018 / 08:22

   Är rädd att vi kommer gå direkt från sommar till vinter vilket jag verkligen inte hoppas 🙁

 5. 26 juli, 2018 / 08:19

  Så mycket fint <3 När sommaren går mot höst ska jag köpa hem lite nytt fint 🙂 Hoppas du mår fint <3

 6. 26 juli, 2018 / 09:27

  Ser framemot att bära leopard-printet i höst! Kram

 7. 26 juli, 2018 / 10:09

  Jag längtar nog efter hösten nu faktiskt – har tröttnat rejält på sommaren och denna hetta!

  • dixiwonderland
   Författare
   27 juli, 2018 / 08:21

   Jag längtar efter hösten men samtidigt så njuter jag av sommaren då den är så himla kort 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.