3   22
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Det känns hemskt att skriva detta men hösten är här

Inlägget är reklam för Bubbleroom.se och innehåller annonslänkar

Siliva Rollneck LS Sweater | Peony Blouse | Gillian Button Dress

Det känns hemskt att skriva detta men hösten är här

Jag har alltid älskat hösten och under många år så var det min favorit årstid. Men efter vad som hände förra hösten så har jag en klump i magen. Det är också därför det är så viktigt för mig att ta examen nu i Augusti för jag vill inte ta examen samma månad som Bonzo gick bort. Jag vet att jag kommer inte kunna vara glad på samma sätt då hela September känns som en sorg bubbla.

Och det är inte bara vädret som visar att hösten närmar sig. Många hemsidor har börjat få in höstkläder och här har ni några av mina favoriter. Blusen och den rosa klänningen hör väl egentligen inte till hösten men de var så fina så de fick hänga med ändå.

Chelsie Rib Top | Chelsie Rib Top | Queen SS RIB Knit

Något som jag behöver köpa är tunna långärmade tröjor som jag kan ha under hösten och vintern. Nu har jag bara en sån tröja och Johan tycker att det ser ut som en pyjamaströja… Men eftersom att jag aldrig fryser så hade det varit skönt att ha tunnare tröjor. Speciellt om man ska ut och äta för det blir alldeles för varmt att sitta inne med en stickad tröja.

Svart | Blå | Vit

Mina höstfärger är alltid beige och naturfärger. Brunt tycker jag är jätte fint och jag undviker att använda färg. Vilket är så himla tråkigt. För när allt runt omkring är mörkt och grått så blir man så glad av någon som kommer i en färgklick. Jag har ingen aning om vad vi har att förvänta oss av höstmodet i år. Men jag brukar inte bli besviken.

6 Kommentarer

 1. 14 augusti, 2021 / 18:18

  Den första vita stickade var så fin ju 🙂

 2. 15 augusti, 2021 / 15:06

  älskar höstens kläder 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   16 augusti, 2021 / 20:57

   Jag med men jag får inte plats med fler stickade tröjor 😅

 3. 15 augusti, 2021 / 15:35

  Äsch, det är ju bara augusti, jag tycker inte att hösten är här förrän 1 september. Idag har vi 28 grader och sol i Umeå. Tyvärr får vi ju sommar ganska långt in i juni jämfört med södra Sverige (fast jag räknar från 1 juni ändå) så det tycker jag att vi förtjänar! Men att höstmodet börjat trilla in har inte gått mig förbi. Jag har det ekonomiskt lite svårt just nu, så jag får gå i förra säsongens, men fönstershoppa får man 😉 Jag förstår också hur årstiden ger sorgesamma minnen, hoppas att du får ta examen i augusti så att du inte behöver blanda upp glädjeminnen med förlusten av Bonzo.

  svar: Tack, vad snällt skrivet, jag har inte tänkt det så! Men då blir du ju inte missnöjd, så det fungerar ju. Inte måste man beta av en meny bara för sakens skull! Jag är inte så rädd för att bli missnöjd, mest för att jag sällan blir det p.g.a. är ett riktigt matvrak. Jag gillar typ all mat 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   16 augusti, 2021 / 20:56

   Här nere är det kallt! Imorgon ska vi bara ha 14 grader 🙁 Önskar att vi kunde ha fint väder hela Augusti ut. Men förhoppningsvis så blir det en lucka så jag kan ta min examensbild 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.