12   24
1   20
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Igår firade vi min fina Sari

Igår firade vi min fina Sari

Igår var det dags att fira min fina Sari som fyllt år tidigare i veckan. Jag gick hem till henne lite innan sex. Lilla Aila kände inte igen mig då jag alltid är osminkad och håret åt alla håll och kanterna. Nu var sminket på och håret lockigt och ungen kunde inte förstå hur jag kunde ha min röst men se så annorlunda ut hahaha. Det påminde om de klippen när papporna rakar av sig skägget. Nala däremot kände igen mig. Hon försökte till och med smita med oss ut haha.

När vi var klara så gick vi vidare hem till Camilla. Till min stora glädje så var lilla Messi där. Han blev så glad men förvirrad då jag brukar ta ut honom när han är hos husse. Han förstod nog inte riktigt först vad jag gjorde där haha. Vi hade det så trevligt hemma hos Camilla och deras vän Sophia var också där. Visade sig att Sophia var mäklare så det blev mycket prat om bostäder och lån. Vi hade det väldigt trevligt och naturligtvis så gör jag bort mig totalt genom att slå till mitt glas så det kommer vatten både på soffan och Sophia. Som tur var så var det bara vatten och vin men jag fattar inte hur jag lyckas…

Igår firade vi min fina Sari

Sari hade bokat bord på Majo Bar. Jag åt en Nyårsmiddag där för många år sedan och då minns jag att jag älskade maten. Och det gjorde jag även igår. Väldigt god mat. Tyvärr var inte min alkoholfria drink någon höjdare. Den var så sur och jag som vill ha det super sött kunde inte riktigt njuta av den. Och jag får alltid frågan när jag skriver att jag dricker alkoholfritt ”Varför dricker du inte alkohol?”. Jag tycker inte att det är gott. Jag tycker inte heller om känslan av att vara berusad. Jag kopplar nog alkohol väldigt mycket till ångest. Jag började dricka väldigt tidigt och använde alkohol för att dämpa min ångest. Många dricker för att de öppnar upp sig mer och vågar mer. Jag är exakt lika dan berusad som när jag är nykter, bara mer maxad. Och vi alla vet att med min hybris så behöver den inte levla upp en till nivå haha.

Igår firade vi min fina Sari

Kvällen innan vi skulle ut så fick jag ångest. Det finns nog ingen person som spenderar så mycket tid i sin säng som jag gör. Jag ÄLSKAR att vara hemma. Jag är en riktig mystjej. När Sari skrev att det fanns två tider att välja på 17:00 och 20:30 och att hon då bokade 20:30 så var min tanke ”Oh my god va sent” haha. Och anledningen till min ångest var för att jag tycker inte om att vara i situationer där jag inte känner mig trygg. Jag har fortfarande svårt för att vara bland mycket folk. För er som inte vet så fanns det en period i mitt liv där jag inte kunde lämna vår lägenhet ensam. Jag klarade inte av att hämta paket, handla mjölk och när jag satt på bussen ner till Anne-Marie så kunde jag gråta för jag mådde så dåligt.

Jag mår mycket bättre idag. Mycket tack vare mitt jobb som hundrastare då det tvingade ut mig från lägenheten hur jobbigt jag än tyckte att det var. Men ångesten brukar komma tillbaka när jag är i situationer där jag inte känner mig trygg. Men vi hade en jätte fin kväll igår. Camilla och Sophia var så roliga och gulliga. Jag kände aldrig att jag var otrygg eller utanför för den delen. Det kan ju också lätt hända när man hamnar med personer som känner varandra sedan tidigare. Men jag kände mig så inkluderad och är jätte glad att jag följde med även om ångesten spökade lite. Jag berättade dock för Sari innan vi gick ut hur jag kände kring det hela och som den fina vännen hon är så var hon väldigt förstående.

Igår firade vi min fina Sari

Det kan vara väldigt svårt för folk att förstå denna sidan av mig. Jag är så extremt extrovert som person men även jag har stunder där jag känner mig osäker. När klockan hade blivit 23:00 så skulle Camilla och Sophia dra vidare men då åkte jag och Sari hem istället. Ni tycker säkert att 23:00 var tidigt men jag kan meddela att det var sent för mig haha. Väl hemma så åkte pyjamasen på, chipspåsen plockades fram och vi såg det senaste avsnittet av The last of us. Ett perfekt slut på en väldigt rolig kväll.

Igår firade vi min fina Sari
Igår firade vi min fina Sari

Idag lyser solen! Så underbart! Planen idag är att jobba, jobba, jobba. Jag vill också städa i vårt garage. Har stört mig på att det inte är ordning där så det ska vi och lösa kombinerat med att vi har tvättid idag. Jag behöver också läsa ut boken som jag lånade nu i Februari. Tidsinställa både bloggen och instagram. Samt redigera videon som jag spelade in igår. En fullspäckad Söndag med andra ord.

Dela

2 Kommentarer

  1. 26 februari, 2023 / 16:07

    Maten såg sååå god ut!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.