3   33
5   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Veckan börjar lida mot sitt slut

Veckan börjar lida mot sitt slut och så gör även min deppighet! Det är okej att vara ledsen och gnälla men efter några dagar då får man rycka upp sig och köra på. Jag hamnar ofta i mina dippar. Kanske har det med min tidigare ångest att göra. Jag kan idag få lite panik av att må dåligt för jag är så rädd för att hamna där jag en gång var. Men samtidigt vet jag att vi behöver dåliga dagar för att kunna uppskatta de bra.

Igår var en så himla bra dag för då fick jag äntligen krama om min Anne-Marie. Herregud va jag har saknat henne. Vi bor inte i samma stad så det är lite bökigt att få ihop en dag och tid som passar oss båda. Därför är jag så tacksam över att alla hundägarna har sagt att det är okej att hon följer med på promenaderna. Det gör att vi kan ses en gång i veckan. Men nu lyckades vi båda bli sjuka efter varandra så det var över 1,5 månad sedan sen vi sågs sist.

Veckan börjar lida mot sitt slut och jag blir bara mer bortskämd

Hon följde med på Messi och Lunas promenad. Efter promenaderna så gick vi till Thai Singbar och åt en jätte god thaibuffé. Vi har inte varit där på så länge men det var så mysigt att sitta där och prata ikapp om allt. Johan brukar alltid fråga hur jag och Anne-Marie ALLTID kan ha något att prata om. Varje gång Johan har hämtat mig från Anne-Marie så hinner jag knappt sätta mig i bilen innan vi börjar skriva med varandra igen haha. Men har man vuxit upp tillsammans och spenderat hela 23 år med varandra då är man mer som systrar än som vänner. Hon överraskade även mig med en present! Jag har blivit så bortskämd denna veckan. Hon sa att hon hade saknat mig så mycket, så himla gulligt!


Idag hade jag bara Hugo och Luna. Väldigt skönt att bara behöva vara ute i 2 timmar med tanke på att det regnar slask. Sen när jag kom hem så har jag bara suttit här framför datorn och skrivit en massa blogginlägg. Som jag skrev i början av detta inlägget. Det är okej att ha en dipp men sen behöver man rycka upp sig och ta tag i saker. Så jag har några timmar kvar att jobba idag. Imorgon är planen att spela in videos till min Youtube kanal. Jag har bara Mars månad på mig att få ihop tillräckligt med material som ska räcka Mars, April och Maj. Under April och Maj så kommer de att renovera lägenheten bredvid och då kommer jag inte kunna filma något. Samt att i helgen så är det dags att så alla mina blommor. Det är verkligen fullt upp nu. Men jag hoppas att allt arbete kommer ge med sig tillslut.

Dela

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.