3   51
5   34
5   77
1   124
1   27
11   24
1   31
5   118

Igår firade jag och min sambo 12 år tillsammans


Inlägget är reklam för Confidentliving.se och innehåller annonslänkar

Igår firade jag och min sambo 12 år tillsammans

Vi träffades i gymnasiet när jag gick i 3:an och han gick i 1:an. Han var 16 och jag var 17. Vi dejtade i ca 2 månader innan vi blev tillsammans i mitt rum vid 23:00 den 28 Oktober 2008. Varken min sambo eller min bestie som jag ringde direkt och berättade att jag nu hade en pojkvän minns detta. Min bestie sa igår att det enda hon minns var när jag ringde henne en gång när jag var full och spydde. Snäll som jag var drog jag med telefonen in på toaletten så hon fick höra allt hahaha.

Satake
Nabe Gryta Gjutjärn set med Lock
Naturligtvis går mina nya köksredskap på högvarv här hemma. Jag är så otroligt nöjd med min gjutjärnsgryta från Satake. Det kommer en om några dagar men jag kan verkligen varmt rekommendera den!

Tanken var att vi skulle boka spa för att fira vår dag. Men eftersom min sambo jobbade i Göteborg igår så blev det dumt att han skulle åka hem för att hämta mig för att sedan köra ner igen. Så vi firade hemma med en god middag istället. Och herrejävlar va gott det blev!

En otroligt god köttgryta

I Tisdags när det var Rekoringen så hämtade vi vår beställning från Mariebergs Gårdsbutik. Allt kött som vi äter kommer från deras butik. Så till middag skulle det bli en otroligt god köttgryta. Gjord på ekologiskt nötkött och en massa andra mumsigheter som portabella svamp, morötter, rödvin, lök, vitlök och den absolut viktigaste ingrediensen! Pumpa! Jag har aldrig tillagat pumpa tidigare men åh så gott det var. Jag lät köttet koka själv i ca 1,5 timme innan jag tillsatte de andra ingredienserna. Sen fick det koka i ca 20 minuter innan det serverades tillsammans med potatismos.

Mateus Bubbles Tallrik Grå
Våra super fina tallrikar från Mateus finner ni här.
Glasen kommer från Orrefors och ni finner dom här.

Har ni inte testat att äta pumpa så måste ni göra det. Det har en väldigt söt smak. Vi köpte en klassisk Halloween pumpa men det finns en massa olika pumpor att välja på. Vi har en massa pumpa över så jag funderar på om jag ska göra pumpasoppa. Man kan även spara kärnorna och rosta dom. Pumpa luktar inte så gott men jag lovar er att smaken är fantastisk.

Dela

4 Kommentarer

  1. 30 oktober, 2020 / 08:18

    Åh mums vad gott <3 och grattis till er <3

  2. 1 november, 2020 / 21:49

    Oh gott med köttgryta och stort grattis till er =D, kul att ni varit ihop så länge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.