3   71
1   36
3   54
5   35
5   79
1   125
1   28
11   25

Tidigare i veckan

tidigare i veckan

Tidigare i veckan hade jag en så mysig dag med bestie

Vi gick in till biblioteket för det var dags att låna en ny bok för November månad. Kommer visa upp vilken bok det blev imorgon. Missa inte det inlägget. Sen gick vi till Espresso House för att ta en fika. Det var den äckligaste blåbärspajen jag någonsin har smakat på! Hur kan de servera något så äckligt? Nu är jag ändå självutnämnd blåbärspaj proffs men den smakade ingenting och det kändes bara som att man åt kemikalier. Usch! Slår vad om att det inte ens var svenska blåbär. Nej ska det vara blåbärspaj så ska det vara min egna.

tidigare i veckan
fika på expresso house

Idag ligger dimman som ett tjockt täcke över gatorna. Jag tog med mig kameran ut vid åtta för att fotografera men jag tror inte att jag fick några bra bilder. Har suttit och textat min video som ska publiceras nu på Söndag och om en liten stund ska jag gå iväg för att ta ut Cleo och Thelma. Tidigare så tog jag ut båda två samtidigt. Men har jag tiden så tar jag ut dom separat så att Thelma får en mer ordentlig promenad då Cleo helst önskade att man körde runt henne i en vagn haha.

Skönt att det bara är 2 månader kvar av 2020

Detta året har varit det värsta i mitt liv på många olika sätt. Mina älskade vovvar, min mamma är så pass sjuk nu att hon inte får fortsätta jobba och ekonomin är helt åt helvete. I början av året så slog jag rekord två månader i rad och sen när Corona slog till ordentligt så har det varit riktigt jävla tufft. Är otroligt glad över att jag har sparat så mycket pengar som jag har men det är aldrig roligt att behöva ta från sparpengarna för att kunna betala räkningar. Jag trodde att efter sommaren så skulle det bli mer som vanligt men det är helt dött för mig. Så tusen tack till alla er som handlar via mina annonslänkar! Det gör mig så glad.

Förstår att alla har det riktigt tufft nu

Jag kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste vara för alla som varit anställda men som nu är arbetslösa. Det lär bli ett helvete att försöka få ett nytt jobb när det är så många som behöver ett. Det finns säkert många som mig som går igenom sorg och då finns det inte ork till att leta jobb. Jag lider verkligen med alla oss som måste oroa oss för när vi ska få vår nästa lön. Jag är van vid att min inkomst går upp och ner men så här dålig har den aldrig tidigare varit under de 5 åren som jag har arbetat som egenanställd. Så åter igen, tack till alla er som klickar/handlar via länkarna.

Dela

2 Kommentarer

  1. 2 november, 2020 / 08:51

    vad mysiga med bestiemys men tråkigt med blåbärskakan xI

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.