1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Livet går lite för fort just nu


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Livet går lite för fort just nu för att jag ska kunna göra allt som ska göras. Dagen startade med att mitt objektiv inte gick på min systemkameran. Jag hatar elektronik, tycker det är fruktansvärt tråkigt och hade aldrig köpt dyr utrustning om jag inte behöver det till mitt arbete. Därför höll jag på att gå sönder när objektivet av någon konstig anledning inte ville gå på kameran. Alla mina andra objektiv gick på utan problem men av någon anledning så ville den inte fästa. Just detta objektivet har jag när jag fotograferar outfits så det är väldigt viktigt för mig samt att det är mitt dyraste objektiv. Vi fick åka hem till min sambos familj där hans styvpappa lyckades fixa problemet. Vi vet inte vad som hänt men nu vågar jag inte ta av objektivet i rädsla att det ska ske igen.

Efter det åkte vi till Vargön där vi skulle fotografera två outfits. Vi har haft det väldigt blåsigt nu de sista så vi har inte fotograferat speciellt mycket. Det är en av anledningarna till varför jag inte har uppdaterat. Jag har helt enkelt inte haft något material. Men nu fick vi två looks och en av dom är denna fantastiska klänningen som jag älskar! Den skiljer sig väldigt mycket från mina bohemiska klänningar men jag är så glad att jag köpte den. Tråkigt nog så såg jag att den var slutsåld och jag lyckades inte hitta någon liknande heller. Tycker den passar perfekt till min nya väska.

Sandaler/Tommy Hilfiger – Klänning/Asos – Väska/Dune London

När vi hade fotograferat klart åkte vi direkt ut till Öresjö för att fira min sambos pappa som fyllt år. Blev så glad när jag fick träffa Olivia och Melker igen. Saknat dom så himla mycket! Vi var där ute i några timmar innan vi åkte vidare till Ljung. Min sambo och hans kompisar ska lana inatt så medan dom höll på att förbereda så åt jag middag nere hos hans familj. Tyckte det var så gulligt att dom bjöd över mig så jag slapp sitta hemma själv och äta. Som ni märker så har det varit fullt upp idag men när man är egenanställd så passar det väl perfekt att sitta och jobba en lördagskväll haha.

14 Kommentarer

 1. 16 juni, 2018 / 23:56

  Usch, så tråkigt med objektivet 🙁 Men bilderna blev iallafall otroligt fina!

 2. 17 juni, 2018 / 07:08

  Ibland blir jag verkligen galen på all teknik! Du är så himla fin på bilderna! 😀

 3. 17 juni, 2018 / 09:57

  Fyyy vad tråkigt med objektivet! Men klänningen var bara så himla fin på dig!! KRAM vännen <3

 4. 17 juni, 2018 / 10:14

  sv: haha ja 😛

  åh så fina bilder 😀

 5. 17 juni, 2018 / 12:30

  Vad skönt att det löste sig med objektivet och vilken fin väska! 😀 Kramis

 6. 17 juni, 2018 / 21:30

  Snygg klänning. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.