3   19
6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43

Idag ska vi åka till Smögen

fjäril på blomma
citronfjäril på blomma
hundarna i öresjö

Igår spenderade vi hela dagen ute i soliga Öresjö. Det var första gången som Kira träffade farmor och farfar. Hon har väldigt svårt för män vilket stackars farfar fick höra då hon gav honom en ordentlig utskällning. Men farmor älskade hon och det var ömsesidigt. Dom skulle gosa hela tiden. Vi vet som sagt inte vad Kira har varit med om men det är tydligt att män har varit riktigt elaka mot henne. Vi jobbar hela tiden på att få henne att känna sig trygg. Hon är väldigt osäker på min sambo men det går bra. Man får ta små steg i taget och jag är övertygad om att hon kommer slappna av så småningom.

Idag ska vi åka till Smögen!

Det är lite av en sommartradition men nu var det ett tag sedan som vi var där. Vi har bokat bord på ett väldigt populärt ställe (det fanns endast 3 tider kvar när jag bokade) så det ska bli väldigt kul att få testa det. Förr hade jag så himla mycket som jag ville hinna med under sommaren. Men nu känner jag mest att nej, vi tar det om det kommer. Och det är så skönt att inte känna någon press eller stress på allt som ska hinnas med. Att vi åker till Smögen idag var väldigt impulsivt vilket är extremt olikt mig men ibland så haha. Det ska bli super kul att komma bort över dagen. Bonzo är naturligtvis hos mamma medans vi är borta.

rosor i solen
smögen
smögen
Dela

8 Kommentarer

 1. 1 augusti, 2020 / 14:47

  Vad roligt med en spontantripp! 😀
  Svårt när hundarna blivit rädd sådär, stackarn .( Men man får ta babysteps hela tiden som du sa 🙂

 2. 2 augusti, 2020 / 00:21

  Jag har aldrig varit där men har fått höra att det är jätte fint där 😀

 3. 2 augusti, 2020 / 20:18

  Så härligt! Det är svårt med hundar ibland..min är rätt tveksam mot de flesta människor men ibland släpper hon det och helt plötsligt älskar någon hon aldrig träffat 🙂 Ha det så underbart i Smögen!

  • dixiwonderland
   Författare
   3 augusti, 2020 / 13:02

   Eftersom hon är gatuhund så vet vi inte vad hon har varit med om men det är uppenbart att någon man/män har varit elaka mot henne.

 4. 2 augusti, 2020 / 21:47

  Låter underbart att åka till Smögen!! 😀

 5. 2 augusti, 2020 / 23:14

  Gud så härligt! Det är så fint där <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.