3   28
0   22
3   46
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

Hur våra hem ser ut avspeglar ofta oss själva


Detta inlägget är ett annonssamarbete med mindörr.se

Hur våra hem ser ut avspeglar ofta oss själva. För mig är det viktigt att mitt hem ger mig trygghet. Jag vill må bra av att vara hemma. När jag flyttade hemifrån så bodde jag själv och det var läskigt. Ny plats helt ensam men min plan att bli vän med mina grannar fungerade väldigt bra och det gav mig trygghet. Om något skulle hända så kan jag vända mig till dom vilket jag gjort vid flera tillfällen.

Då vi bor så himla litet nu så har vi endast två dörrar. En till badrummet och så har vi en innerdörr som hjälper till att blocka ut ljudet från trapphuset. Tyvärr är båda dörrarna skit fula. Stora, klumpiga och bruna. Hade jag fått bestämma hade jag utan tvekan valt någon av dessa dörrarna. Stilrent och snyggt. Mindörr.se har så många olika att välja på och erbjuder kvalité som är bättre än genomsnittet. Jag vet inte om det är för att jag är arbetsskadad som jag lägger märke till detaljer, är ni också såna? Men för mig är det viktigt att omgivningen som jag befinner mig i fungerar bra att fotografera på. Det är en stor anledning till varför jag inte fotograferar i vår hall då vår spegel där är framför vår fula badrumsdörr. Hade vi haft en fin vit dörr så hade jag förmodligen fotograferat där. Lägger ni något fokus på dörrar eller bryr ni er inte? Som sagt så tror jag det är en arbetsskada men det hade varit roligt att veta hur ni tänker.


Detta inlägget är ett annonssamarbete med mindörr.se

Dela

20 Kommentarer

 1. 3 januari, 2018 / 10:06

  Jag är ganska så ointresserad av inredning… jag är mest bara intresserad av just MIN smak i mitt hem *S* Så jag bry mig inte om hur andra har det men hos mig så är jag ganska benhård på vad jag vill ha å tycker om =)… då är jag noga med detaljerna i inredningen! Jag har vita dörrar så den problemet har inte jag, hade jag haft bruna eller annat fult så kan jag lätt ändra efter tycke å smak eftersom det är en bostadrätt jag har. Ha det fint och GOD FORTSÄTTNING till er.

  • dixiwonderland
   Författare
   4 januari, 2018 / 09:22

   Jag förstår dig 😛 Själv vill jag inte lägga ner pengar på denna lägenheten då jag inte äger den 🙂

 2. 3 januari, 2018 / 10:25

  Jag försöker att välja den bästa bakgrunden men tänker även mycket på ljuset. 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   4 januari, 2018 / 09:21

   Ljuset och bakgrunden är det viktigaste när man fotograferar tycker jag 🙂 Båda två kan förstöra en bild.

 3. 3 januari, 2018 / 10:27

  Håller med dig, det är så viktigt att trivas hemma! Där man får ladda om, ens trygga ställe 🙂 Ska faktiskt ta och göra om lite här hemma när julen får flytta ut 🙂 Det ser jag framemot.

 4. 3 januari, 2018 / 10:31

  Oh vad fina dörrar! Vi har pratat om att byta fasad & tak på vårat hus, helst igår!!, för det är väl lite som du skriver: att hemmet speglar sig på de som bor där. Och vi har renoverat som attan inomhus nu de fem åren vi bott här, men utsidan, första intrycket, ser ut som en påse skit! Haha
  Och tack så mycket för dina supertips angående kameraköp! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   4 januari, 2018 / 09:20

   Hoppas att ni kommer kunna renovera utsidan också. Jag älskar att glo in i andras hus och jag är en person som dömer boken efter omslag. Många hus som är skit fula på utsidan kan vara så himla fina på insidan 😀

 5. 3 januari, 2018 / 11:09

  Älskar snygga dörrar!! Egentligen kan man ju tro att det inte är så viktigt men en snygg dörr kan verkligen piffa upp en lägenhet eller fasaden på ett hus 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   4 januari, 2018 / 09:18

   Ja det håller jag verkligen med om 😀

 6. 3 januari, 2018 / 12:20

  Finns ju så mycket fina och olika dörrar nu för tiden 🙂

 7. 3 januari, 2018 / 12:46

  Verkligen viktigt att man känner sig trygg hemma! Brukar också föredra att fotografera framför vita dörrar faktiskt!

  • dixiwonderland
   Författare
   4 januari, 2018 / 09:17

   En vit bakgrund inomhus är det bästa tycker jag 🙂

 8. 3 januari, 2018 / 14:40

  Åh gud så fina dörrar, älskar den sista <3

 9. 3 januari, 2018 / 15:06

  Snygga alternativa innerdörrar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.