0   16
3   36
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Mina mål för 2018

Det nya året har börjat och jag tänkte att jag skulle dela med mig av mina mål för 2018. Jag har alltid varit en målinriktad person. Om jag vill något så ska det bli så oavsett vad jag har för hinder framför mig. Att vara driven är en av mina starkaste egenskaper och därför ser jag verkligen fram emot att få börja det nya året.

Mina företag

Bara tanken på detta gör mig så excited! Under 2017 så tappade jag gnistan för bloggen och vid ett tillfälle höll jag på att ta bort alla mina sociala medier vilket hade varit fruktansvärt då jag bloggat i 13 år. Men efter att ha varit ute och sökt en massa andra jobb, även testat att jobba i ett nytt yrke så insåg jag att det är här jag hör hemma. Nu i Januari kommer jag börja arbeta med mitt tredje företag och det är väldigt mycket roligt på gång. När det kommer till bloggen har jag en enda regel och det kommer vara att ha kvalité före kvantitet. Då jag kommer lägga mycket fokus på mina andra två företag så känner jag att jag vill att mina blogginlägg ska ha betydelse. Jag publicerar hellre ett blogginlägg som betyder något än två gånger om dagen med inlägg som är rätt så intetsägande. Jag har även bestämt mig för att börja blogga enbart på svenska. Och i år vill jag verkligen expandera mitt arbete som fotograf. Jag ser fram emot att få träffa nya kunder men framför allt få det i rullning. Mitt mål är att ha en väldigt intensiv sommar med många fotograferingar inbokade så jag kommer jobba hårt för att försöka nå detta. Mitt tredje företag, Dog Walker kommer jag börja i mitten av Januari.

Bygga på mina relationer och träffa nya människor

Något som jag verkligen vill förändra under 2018 är att spendera mer tid med min mamma. Vi hade det så himla mysigt på hennes födelsedag när vi åt middag tillsammans så det är verkligen något jag vill fortsätta med. Vår relation har haft sina bra och dåliga stunder men jag älskar den relationen som jag och min mamma har idag. Därför vill jag spendera mer tid tillsammans med henne. Till något svårare och läskigare, jag vill träffa nya människor. Jag har bott i Trollhättan i 13 år men jag känner ingen här. Det hade varit roligt att träffa nya människor och kanske skaffa nya vänner även fast det skrämmer skiten ur mig. Ärligt talat vet jag inte ens hur man hittar nya vänner, finns det en app för sånt?

Personlig utveckling

Mitt absolut största mål när det kommer till mig själv är att bli självständig. Jag vill inte vara beroende av någon och jag vill vara stark i mig själv. När man varit i ett förhållande i så många år som jag har (9 år för er som ej vet) så blir man lätt beroende av sin partner. Man växer upp med varandra men längs vägen är det lätt att tappa bort vissa delar av sig själv. Jag insåg i 2017 att jag måste stå mer på mina egna ben för att ta mig framåt. Som ni vet har jag haft problem med att lämna min bostad och våga gå ut själv men jag har kommit så långt och det är den vägen som jag vill fortsätta att gå. Om jag lyckas samla både mod och pengar så hoppas jag kunna ta körkort i år också. Vad är era mål för 2018?

40 Kommentarer

 1. 2 januari, 2018 / 14:51

  Vilka bra mål du har och jag önskar dig lycka till! <3 Kramis

 2. 2 januari, 2018 / 15:01

  Superfin egenskap att vara målinriktad, heja dig! Såklart du kommer klara dina mål 🙂 Det ska jag också göra 😀 kram

 3. 2 januari, 2018 / 15:29

  God fortsättning och lycka till med årets olika mål! 🙂

 4. 2 januari, 2018 / 15:45

  Lycka till med allt!

 5. 2 januari, 2018 / 15:59

  Låter som bra mål!

 6. 2 januari, 2018 / 17:01

  Men vilka himla bra mål du satt upp, jag tänkte beta av min 30 saker innan 30 lista under året nu. Vilka mål har jag inte rett ut än, har ju lite att välja på, haha!
  Gott nytt år!

 7. 2 januari, 2018 / 17:36

  Så roligt att få ta del av, lycka till med dina mål!<3

 8. 2 januari, 2018 / 17:45

  Vilka bra mål, håller tummarna för att du fixar dem! <3

 9. 2 januari, 2018 / 18:50

  Vilka härliga mål, lycka till 🙂

 10. 2 januari, 2018 / 19:51

  Jätte bra mål, heja dig!

 11. 2 januari, 2018 / 20:49

  Såå himla bra mål!! <3 kram

 12. 2 januari, 2018 / 21:20

  Så underbara mål ser fram emot att följa dig! 😀

 13. 2 januari, 2018 / 22:29

  Kul att läsa om! Fina fina fina du! Kram

 14. 2 januari, 2018 / 23:19

  Åh så kul och läsa om dina mål för året och heja dig säger jag bara! Du kommer fixa allt galant, kanske hittar du nya vänner inom bloggvärlden som bor nära dig?! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   3 januari, 2018 / 09:16

   Jag har ingen bra erfarenhet av att ha vänner i bloggvärlden tyvärr men man ska inte döma ut alla 🙂

 15. 3 januari, 2018 / 01:07

  ja har ju så liten plutt plogg så har inte ens många följare bara trogna som kikar in var dag. men ja det är skoj o mera en hobby för mej ja kan inget om att tjäna pengar på den sådär
  men det är jätte bra med mål o sen hoppas man fyllre lite hål o kommer i mål lycka till

 16. 3 januari, 2018 / 08:46

  Hoppas du får en fin vecka! Besök gärna min blogg där jag skriver öppet om ideal, psykisk ohälsa och allt annat som korsar min väg! Ta hand om dig, kram

 17. 3 januari, 2018 / 13:37

  Hehe, faktum är att det finns en app för att skaffa vänner. Tror den heter go friendly eller något, endast för tjejer! lite som en dejtingapp för att hitta vänner 🙂 Inte testat den mer än att jag ladda ner för att se hur den var uppbyggd men vem vet, den kanske faktiskt är bra:)

  • dixiwonderland
   Författare
   4 januari, 2018 / 09:17

   Men där ser man 😀 Får se om det är något som jag vågar mig på 😛

 18. 3 januari, 2018 / 15:32

  Vilka spännande och bra mål 😀

 19. Linda
  10 januari, 2018 / 17:59

  Hej! Ett av mina mål för året är att ta för mig mer – så därför skriver jag. Jag heter Linda, snart 23 år gammal och jag flyttade till Trollhättan förra året, så förstår precis vad du menar med att det är svårt att träffa nya kompisar när man är äldre. Pluggar på distans så träffar inte nya människor i stan via skolan. Tycker om kaffe, promenader, djur, inredning, gå på stan osv osv. Det mesta egentligen. Om du känner för att ta en kaffe eller så någon dag så vore det jättekul! Ha det bäst!

  • dixiwonderland
   Författare
   11 januari, 2018 / 09:16

   Va gullig du är 😀 Ja det hade varit jätte kul. Mitt problem är mest att få ihop tiden, speciellt nu när jag ska börja ta ut fler hundar men jag återkommer isåfall 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.