0   27
0   23
1   21
1   21
5   34
2   28
7   40
1   32

Hur sjukt är det inte att vi har fem olika streaming tjänster?

Bonzo ute och busar i skogen

Produktiva Måndagar är tillbaka och därför blir det en sen uppdatering här ikväll då jag har behövt arbeta med annat. Förutom att städa idag så har jag pysslat om mina växter, skickat två växter. Den ena var denna Philodendron som jag skickade tillbaka och den andra var mitt lilla bananträd som blev sålt av en slump. Avkalkade min luftfuktare för första gången men det var super lätt. Får ofta frågor om vilken jag använder och ni hittar den här.

Hur sjukt är det inte att vi har fem olika streaming tjänster?

Utöver växterna så har vi varit ute och fotograferat. Bland annat de söta bilderna på Bonzo. Bestämde mig för att raka av honom pälsen nu i helgen och det gick ju jätte bra tills bladet la av… I ca 24 timmar hade vi en hund som endast var rakade på ena sidan haha. Men vi köpte ett nytt blad så att jag kunde raka klart honom. Tar ca 2 timmar att göra men vi har tjänat in så mycket pengar på att göra det själva så det är värt det. Jag hade också månadens första och enda samarbete idag. Jag precis som många andra företagare har påverkats hårt av Corona. Det ni kan göra för att hjälpa mig utöver att handla via mina annonslänkar är att sprida mina kanaler. Gillar ni ett blogginlägg, dela det på era sociala medier. På instagram är det super enkelt att dela inlägg nu. Bredvid kommentera bubblan är den en liten flik till höger och klickar ni där så kan ni dela inlägg på era stories. Samma sak gäller naturligtvis mina youtubeklipp. Det skulle göra en enorm skillnad för mig.

Nu tänkte jag ta och se på Robinson samt fortsätta att jobba. Imorgon fyller min sambo 28 år så det ska vi fira ordentligt. Jag tänkte på detta tidigare under dagen. Är det något positivt som denna pandemin fört med sig så är det att jag får spendera så mycket mer tid tillsammans med min sambo. Igår la vi oss 02:30 för att vi såg hela första säsongen av Star Trek Picard. Åh den var sååå jävla bra! Grät på slutet för det var en sån nostalgi. Btw hur sjukt är det inte att vi har fem olika streaming tjänster som vi betalar för varje månad? Får en klump i magen av när jag tänker på det. Snart blir det förmodligen en sjätte streaming tjänst när Disney lanserar sin haha. För tillfället så har vi Netflix, HBO, HayU, Amazon Prime och Youtube Premium.

Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.