7   28
4   34
7   35
1   29
2   36
1   21
1   27
6   40

Recension av Kylie Cosmetics produkterna

Jag gjorde nyligen min första beställning hos Kylie Cosmetics.
Har ni missat videon så se den först.

Nu har jag haft möjlighet att testa produkterna och tänkte att det därför kunde vara kul med en recension.

Kylie Cosmetics Built to Last | Matte Liquid Lipstick

Built to Last | Matte Liquid Lipstick

Jag måste tyvärr säga att jag är besviken över detta liquid lipstick. Som ni kan se i min video så stämmer inte färgen på mitt liquid lipstick överens med förpackningen eller färgen på hemsidan. Jag tycker om färgen men när man beställer så vill man att det ska vara exakt samma färg som på hemsidan. Sen heter färgen Built to last men tyvärr så försvinner färgen under dagen när man äter/dricker. Det som gjorde Kylie Cosmetics liquid lipsticks så populära (förutom att det var Kylies) var att hållbarheten var helt amazing. Det skulle räcka att applicera produkten på morgonen och på kvällen när det var dags att tvätta bort sminket så skulle läpparna se precis lika dana ut som på morgonen. Trots att färgen och hållbarheten inte var helt på topp så tycker jag fortfarande väldigt mycket om produkten. Jag skulle kunna tänka mig att köpa den igen.

Kylie Cosmetics Lost Angel | High Gloss

Lost Angel | High Gloss

Läppglans har aldrig varit min grej. Kletigt kletigt kletigt! Men efter att ha sett de 4 senaste säsongerna av Keeping Up With The Kardashians så noterade jag att när de satt och pratade i synkar så glänste deras läppar så fint. Jag var helt enkelt tvungen att köpa ett läppglans. Jag älskar Lost Angel. Är den kletig? Ja det är den men det är också ett läppglans. Dock håller den läpparna återfuktade hela dagen och kvällen utan att du behöver applicera på mer. Även om fukten är kvar så försvinner glanset när man äter och dricker. Men jag tycker fortfarande att detta är en full pott då läpparna fortfarande håller sig återfuktade. Den var super enkel att applicera och jag kommer köpa den igen.

Dela

3 Kommentarer

 1. 31 mars, 2020 / 16:08

  Vad tråkigt att du blev besviken över läppstiftet men kul att läppglanset var bättre. 😀 Kramis

 2. 31 mars, 2020 / 22:49

  Alltså jag ääääälskar hennes matte liquid lipstick (eller ja, alla produkter, haha) och har typ varje färg 😀 <3 På mig sitter de hela dagen, tar på det på morgonen, äter flera gånger under dagen och när jag ska tvätta bort sminket på kvällen ser det i princip likadant ut och då har jag inte tagit på något mer än på morgonen <3

  • dixiwonderland
   Författare
   1 april, 2020 / 08:40

   Igår när jag kom hem så såg jag att läppstiftet satt kvar! Jag vet inte om det är för att det byter färg som jag trodde tidigare att de försvann. Det har en väldigt röd ton i färgen men igår när jag kom hem så såg jag att de hade fått den färgen som är på hemsidan. Kanske därför jag trott att färgen avtagit xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.