1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Tävling | Vinn en personlig kalender från Kalenderkungen


Denna tävlingen är i annonssamarbete med Kalenderkungen.se

Jag kan inte ha ett fungerande liv utan min kalender. Den är avgörande för att jag ska komma ihåg när samarbeten ska publiceras, fotograferas och vilka tider som jag ska ut med hundarna. Nästa vecka så kommer jag börja jobba för mina nya kunder och då måste allt planeras så jag vet när jag ska göra vad. Kan inte förklara med ord hur underbart det känns att kunna strukturera upp mitt liv och få så mycket bättre koll på allt.

Jag är så himla nöjd med min kalender från Kalenderkungen. Min förra kalender var också ifrån dom så jag vet att dom håller hög kvalité. Denna gången valde jag att ändra lite i hur layouten skulle se ut. Jag valde att ha veckodagarna på en sida så att jag kan anteckna på den andra sidan. I mitt arbete är det viktigt att jag alltid kommer på nya idéer för intressanta inlägg och då är det bra att kunna skriva ner dom. Jag tycker också att denna designen gör det enklare att få en överblick över hela veckan. Men ni har möjlighet att designa er kalender efter era önskemål.

Nu har ni möjligheten att vinna en egen kalender från Kalenderkungen.
Regler för tävlingen:
♥ Motivera hur en kalender skulle underlätta ditt liv
♥ Glöm inte att ange din mailadress
Tävlingen avslutas den 19 Januari.
Vinnaren är Angelica, Grattis!

Denna tävlingen är i annonssamarbete med Kalenderkungen.se

42 Kommentarer

 1. 12 januari, 2018 / 12:30

  Men åh så fin kalender <3

 2. 12 januari, 2018 / 14:52

  Det är så kul med en egen kalender. Jag har dock beställt ifrån personligalmenacka nu i tre år, är också otroligt nöjd faktiskt!

 3. 12 januari, 2018 / 15:32

  Oj, tycker att det är så svårt att motivera sånt här då det är så många andra som säkert också behöver en kalender väldigt mycket, men jag gör ett försök! 😀 En kalender hade underlättat mitt liv på sååå många sätt faktiskt, men om inte annat för att jag jobbar heltid samtidigt som jag pluggar 100%. Som om det inte vore nog bloggar jag dessutom (nähe), har börjat så smått med youtube, har en hund OCH håller på att starta mitt eget företag. Med allt det där är det så himla lätt att virra bort tiderna, glömma vissa saker & att bli stressad för att jag inte kunnat strukturera upp det på ett snyggt sätt & det är just därför jag skulle behöva en kalender. Jag har provat att använda den i mobilen, men den är inte alls lika smidig att planera i – tyvärr.

 4. Maria
  12 januari, 2018 / 15:55

  Jag har just nu en väldigt liten kalender där det är svårt att få överblick. Har massor med saker som jag behöver ha koll på, som rör skolarbete och jobb, träning och allt övrigt. Är en person som lätt stressar upp mig och får svårt att sova när jag inte har allt klart för mig, och i nuläget kompletterar jag min lilla kalender med post its och andra lappar men det känns inte hållbart. Skulle därför bli så glad om jag vann denna!

 5. 12 januari, 2018 / 16:41

  Kalender är ett måste <3 kram

 6. 12 januari, 2018 / 17:04

  Självklart är jag med!

  En kalender skulle underlätta mig jättemycket eftersom jag planerar mina dagar sååå noga, skulle vara motivation med en snygg kalender 😀

 7. 12 januari, 2018 / 18:33

  Vilken rolig tävling! Jag kan inte leva utan en kalender. Jag har som går i skola, driver UF-företag som fotograf och bloggar samtidigt kan inte ha allt i huvudet och därför måste jag alltid skriva ner vad jag ska göra för att mina dagar inte ska bli så röriga. Håller tummarna för att jag ska vinna! 😀

 8. 12 januari, 2018 / 19:29

  Otroligt fin kalender! Kram

 9. 12 januari, 2018 / 21:41

  vilken rolig tävling. Jag skulle uppskatta en kalender då jag är väldigt dålig på att komma ihåg att skriva ner i mobilen. En fysisk kalender hade helt klart underlättat!

 10. 12 januari, 2018 / 22:44

  Jag vill vinna en kalender för att underlätta vardagen som influencer och eventplanerare, att få skriva ner alla idèer direkt liksom.
  contact@missjennifer.se

 11. 12 januari, 2018 / 23:16

  Det här är PRECIS vad jag behöver! Just nu försöker jag få in allt i mobilen för att inte missa föreläsningar, jobb, träningspass, kompisdater och alla andra saker som ska göras. Men jag tycker verkligen inte att man får någon överblick, vilket kan resultera i att man plötsligt har en vecka mindre på sig för att plugga till tentan… Japp, hände mig precis!
  Så det hade verkligen varit en dröm att vinna! Kram <3

 12. 12 januari, 2018 / 23:35

  Vilken fin kalender och rolig tävling! 🙂

 13. 13 januari, 2018 / 09:34

  jag skulle vilja och ge den till min sambo. Han har just börjat jobba efter pappaledigheten och han är inte jätteduktig på att hålla koll på sina tider och allt som ska göras. Han har en ful kalender från jobbet men använder inte den. Så om han skulle få en med vår son på så tror jag han skulle bli mycket bättre på att använda den. Så detta skulle verkligen underlätta för hela familjen!

 14. Ellen
  14 januari, 2018 / 19:01

  Hej! Jag är studerande och jag måste ha en kalender. Fin kalender skulle kunna inspirera och underlätta mitt studium 🙂

 15. Miriam
  16 januari, 2018 / 09:10

  Varje år lovar jag mig själv att bli mer strukturerad, men det löftet lyckas jag alltid bryta… Med efterföljde kaos i livet! Med en vacker almanacka skulle oddsen höjas betydligt!

 16. Anette Eriksson
  16 januari, 2018 / 10:57

  Jag jobbar skift och skulle ha nytta av att föra in mina arbetstider i kalendern. Då kan jag lätt se när jag är ledig och kan boka in tandläkartider m.m

 17. Jagoda
  16 januari, 2018 / 15:11

  Vad fin din kalender blev!!
  Jag har äntligen kommit igång med min träning = vill satsa högre och högre för varje pass.
  Det som saknas i min nuvarande kalender (som är typ helt ny) är att det inte finns så mycket plats för anteckningar!
  Jag ser på din bild att man har mycket plats att skriva och anteckna på (högra sida av kalendern) Det hade varit perfekt att kunna skriva hur tungt man har kört, vilka övningar. Så kan man lätt gå tillbaka och kolla framstegen man har gjort! 😀
  Hoppas du fattar hur jag menar haha!

  Håller tummarna och hoppas på vinst 😀
  Kram

 18. Gunilla
  16 januari, 2018 / 17:22

  Jag vill ha en kalender så jag inte missar något detta spännande år. Med denna jag ännu mer hinner och vet att vi ett fantastiskt år får!

 19. ULRIKA
  16 januari, 2018 / 19:52

  Man trodde att ”amningshjärna” bara var ett uttryck, men oj vad det stämmer. Jag har alltid fått påminna min sambo om inplanerade aktiviteter, men nu är det tvärtom. En sådan har kalender skulle verkligen komma bra till pass.

 20. ANDERS
  16 januari, 2018 / 19:56

  Jag är väldigt glömsk och tankspridd. Droppen blev när jag missade att fira min sambo på morsdag, trots att hon hade hintat flera veckor i rad. Nu vill jag få stopp på detta och ordning på mitt liv.

 21. Paola
  16 januari, 2018 / 20:00

  Jag är lärare och skulle få total panik om jag inte hade min kalender. Men nu har det skett. Jag har beställt fel sort. Det får jag också panik av. Inte rätt format, inte rätt utseende, inga ANTECKNINGSSIDOR!! HUR ska jag klara detta? Det går bara inte. Jag måste ju skriva upp allt. Jämt. Ofta flera gånger … Har allt sneglat på kalendrar från Kalenderkungen, men så blir det ändå att jag beställer de gamla tråkiga vanliga, som jag egentligen inte tycker så om – och nu dessutom fel modell. Katastrof. En kalender för mig är en otroligt viktig sak i vardagen som både underlättar och gör mig glad. Om det är rätt kalender vill säga. Hoppas!

 22. Linnéa
  16 januari, 2018 / 21:47

  Jag måste ha koll på allt jag vill/måste göra, så att det inte krockar med jobb och annat! Älskar att planera men inte lika roligt med en opersonlig och tråkig almanacka, Behöver en roligt och personlig så jag får mer motivation

 23. Camilla W
  17 januari, 2018 / 13:32

  Wow, en sån där skulle jag verkligen behöva….!
  Har en almanacka på väggen med alla tider för jobb, förskola, aktiviteter osv – men skulle absolut ha bättre koll och mindre stress om jag hade en med mig i väskan…!!
  Jobbar på sex-veckors rullande schema, med kvällar och helger och allt, samtidigt som jag har tre barn både i skola och på förskola/fritids…. Stora tjejen går på gymnastik på annan ort och där är det att ha koll på träning och ev tävlingar och annat…
  jag är mer än lovligt förvirrad!
  Hoppas på tur att få vinna en almanacka som jag kan designa själv för koll på läget och en smidigare vardag 🙂

 24. Gunilla.M.B
  17 januari, 2018 / 15:51

  När mycket i livet ”spelar roll” , vill man ju på det mesta ”ha koll” ! Man kan ju skriva lite försynt och försiktigt , om allt som är viktigt ! Om något att drömma , om sånt man ej vill glömma ! Den ska vara personlig och ärlig , helt enkelt – oumbärlig !!

 25. Carina Gerdin
  17 januari, 2018 / 16:02

  Jag måste ha en kalender för att hålla reda på alla tider & besök på sjukhus & hos min läkare, utan kalender blir jag helt ”lost” och jag har ännu inte skaffat nån för i år.

 26. 17 januari, 2018 / 16:23

  Med en kalender kan jag skriva upp mina måsten. Hade en liten kalender förut men den tog minsta dottern så nu är den bortblåst. Har så mycket måsten som jag måste komma ihåg. Möten, jobb, skola och även fritid.

  Bloodsband@live.se

 27. Amanda
  17 januari, 2018 / 16:42

  Åhh jag behöver verkligen en för att få koll på mitt liv! Studerar till lärare så är mycket i universitetet, jobbar extra, har häst, har barn på förskola och tränar! Skulle verkligen behöva strukturera upp mitt liv, glömmer bort alldeles för mycket nu!

 28. Annika Nilsson
  17 januari, 2018 / 16:57

  Virrpannan här skulle bli mindre virrig med en fin kalender!

 29. 17 januari, 2018 / 18:07

  Då jag studerar så behöver jag en kalender för att kunna skriva ner mitt schema. Trots att jag studerar till digital strateg så är jag inte riktigt redo att lämna den analoga världen helt och hållet. Jag älskar känlsan att i slutet av året kunna bläddra igenom sin kalender och se allt man har hunnit med. 🙂

 30. Jessica
  17 januari, 2018 / 21:14

  Sömnlösa nätter med en kille så liten. Inte konstigt att kom ihåget och mamma är otroligt sliten. Minnet är inte på topp, alla måsten cirkulerar och ibland blir det totalstopp. Vad var det jag skulle göra vad var det som var planerat. Missade möten och tider som jag tidigare reserverat. Underlätta mig vardag hjälp mig minnas, här kan jag skriva upp allt som ska hinnas.

 31. Matte
  18 januari, 2018 / 08:30

  En kalender helt perfekt
  att vinna vore så kul och käckt
  Att skriva upp allt jag behöver minnas
  så att jag på rätt plats ska finnas
  och vid rätt klockslag
  om det då är jobb eller träning med något lag
  En kalender behöver jag!

 32. Emma J
  18 januari, 2018 / 20:10

  En kalender att skriva in alla viktiga saker i livet som händer hade varit underbart. Förutom saker jag ska komma ihåg hade jag skrivit in saker jag och min lilla pojke hittar på så att det blir som en dagbok också att spara över året! Så hoppas vinna denna fina kalender så jag får fylla den med allt jag ska göra 2018!

 33. Helena i Uppsala
  18 januari, 2018 / 20:51

  En kalender skulle underlätta mitt liv så att jag faktiskt skulle komma till överenskomna tillställningar. Förra veckan glömde jag till exempel besök hos tandhygienisten.

 34. Kristiina
  19 januari, 2018 / 03:51

  Hej!

  En kalender skulle rymma allt från vardag och fest
  och allt däremellan från vardagspussel till livets happenings som bara är bäst.
  Struktur, planering och ”do-to listor” mellan två pärmar som håller allting ihop
  med min personliga touch skulle göra allting så mycket lättare!

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 35. LIse-Lott Jansson
  19 januari, 2018 / 11:39

  Om jag hade en kalender skulle jag nog ha undvikit chocken av mailet jag fick från China Teatern innan jul, ¨Hur tyckte du föreställningen var¨. Jag satt hemma i soffan en fredagskväll och klockan var 22,30. Var helt säker på att de var på lördagen
  vi hade biljetter till. Snopet …. Den kvällen hade de två tomma platser 🙁

 36. Maria Blomgren
  19 januari, 2018 / 15:18

  Jag skulle verkligen behöva en fin och bra kalender då vi alltid har fullt upp med aktiviteter för barnen och för oss! Hade underlättat livet mkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.