0   16
5   23
1   17
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47

Helens Hörna i Trollhättan bjuder till event

Innehåller reklamlänk för Mio.se
Helens Hörna i Trollhättan bjuder till event

I September förra året så besökte jag Smaka på konst. En konstutställning där flera konstnärer ställde ut här i Trollhättan. Det var ett trevligt event och efter det så kände jag att detta är något som jag vill göra mer av. Därför blev jag så himla glad när jag fick veta att Helens Hörna skulle ha ett event och bjuda på mingel, tilltugg och shopping.

Helens Hörna i Trollhättan bjuder till event

I mitt jobb som hundrastare så går jag på i stort sett alla gator som finns här i centrum. Och sedan vi flyttade hit så har jag fått upp ögonen för de små butikerna som pryder vår stad. Centrum är tyvärr känt för att vara en butiksdödare. Allt fler butiker tvingas stänga igen. Det är vårt ansvar som konsumenter att se till att vårt centrum hålls levande med butiker, restauranger och cafér genom att besöka och handla hos dom. Därför tycker jag det är extra roligt när butiker håller event så som det som jag var på igår hos Helens Hörna.

Helens Hörna i Trollhättan bjuder till event

Helens Hörna ligger på Föreningsgatan 9 här i Trollhättan. Butiken har fokus på inredning och här hittar du något som passar alla. Det var första gången som jag besökte butiken men inte den sista! Personalen var så himla trevlig och butiken hade mycket att erbjuda när det kommer till inredning. Något som jag verkligen uppskattar var att mycket av deras inredning gick i höstens färger.

Helens Hörna i Trollhättan bjuder till event

Jag önskar att vi i Sverige var bättre på att dekorera under alla årstiderna så som Amerikanarna är. Där är Thanksgiving väldigt stor och det gör att det är väldigt lätt för dom att hitta dekorationer för hösten. Även om Sverige har blivit lite bättre så har vi fortfarande en lång väg att gå.

Helens Hörna har fokus på hösten

Jag blev väldigt inspirerad av alla tyger och färger som fanns i butiken. Det är så spännande nu när jag har möjlighet att utforska min egna stil när det kommer till inredning. När vi bodde i vår lilla etta så var jag så himla begränsad. Men nu när vi bor i vår fina sekelskiftslägenhet så är möjligheterna oändliga.

Helens Hörna i Trollhättan bjuder till event

Naturligtvis så kom jag inte hem tomhänt. Jag hittade denna ekorren som jag blev helt förälskad i. Köpte med mig två stycken hem. De kändes så höstiga och kommer bli en så fin detalj här hemma. Jag valde att placera den ena på vårt vitrinskåp i köket (just nu nedsatt med 15%) då jag inte har några höstdekorationer där än. Tycker det blev jätte fint. Sen hittade jag två kuddfodral som jag blev helt förälskad i. De gick så himla fint tillsammans och ger lite mer färg till vårt vardagsrum.

10 Kommentarer

 1. 29 september, 2023 / 22:12

  Vilken underbar ekorre. Jag hade inte heller kunnat motstå dom utan köpt med mig minst en hem.
  Här är det samma problem, att butikerna i centrum minskar och tvingas stänga. Därför försöker jag undvika att handla på nätet och istället köpa det jag behöver från någon av butikerna.

  • dixiwonderland
   Författare
   30 september, 2023 / 11:20

   Visst var ekorren söt 😀 Är så himla nöjd med mina inköp.

 2. 1 oktober, 2023 / 10:12

  Så mycket fint! 🙂

 3. 2 oktober, 2023 / 07:34

  Vilket mysigt event och vilka fina saker de hade! Ekorren var ju supercharmig, haha. ^^

  • dixiwonderland
   Författare
   2 oktober, 2023 / 08:26

   Men visst var ekorren söt 😀 Så himla glad att jag köpte den.

 4. 2 oktober, 2023 / 14:54

  Så kul med event och vilka fina saker som fick följa med dig hem! 😀 Kuddfodralen blev ju superfina där (och jaaaa, lite ”färg” gav dem ju, tänk att du vågade!) 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   2 oktober, 2023 / 15:34

   Haha eller hur var jag modig 😉 haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.