0   22
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

Har ni handlat något under Black Week?


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se, Cervera.se, Kicks.se, Smartphoto.se, Åhlens.se & Confidentliving.se

Har ni handlat något under Black Week?

Startade dagen med två mysiga hundpromenader med Thelma och Cleo. Anledningen till varför jag tar dom en och en är för att Cleo hatar att gå. Thelma vill ha full fart och Cleo står gärna och dagdrömmer. Så de dagarna när det är fint väder och jag har tid över så tar jag dom en och en istället. Väl hemma så hann jag med en hårinpackning. Jag skrev i detta inlägget att jag är så dålig på att göra inpackningar så kände att jag fick ta tag i det. Vattnade lite växter. Har delat in lägenheten i sektioner för att inte behöva ta alla 60 växterna på en och samma dag.

Har ni handlat något under Black Week?

Har ni handlat något under Black Week?

Jag frågade er på instagram om ni ville att jag skulle göra en haul på de jag har köpt och det ville ni. Det kommer bli min största haul någonsin! Herregud va vi har handlat. Bara på Lyko handlade vi för närmare 3000 kronor. Sen har vi handlat hos Cervera, Ellos, Kicks och Smartphoto. Jag beställde precis hem 84 fotografier för endast 182 kronor, så galet billigt! Jag beställer alltid allt som är fotorelaterat från Smartphoto. Har handlat ifrån dom i flera år och är alltid lika nöjd.

Vi har köpt en massa julklappar men i år vet jag inte hur det blir. Min mamma fyller år dagen innan Julafton så vi kommer ha ett litet julbord här hemma. Det blir bara jag, min sambo, mamma och Kira. Sen tror jag att julen blir inställd hos min sambos familjer. Men om det blir så är väl tanken att åka och lämna julklappar utanför alla. Personligen vill jag helst bara vara hemma på Julafton. Bara mysa i pyjamas hela dagen och se en massa julfilmer och trycka i mig en massa julmat. Det är vår första jul utan Bonzo så jag har svårt att tänka mig att jag kommer må bra den dagen.

Imorgon har jag inte vovvarna vilket i sig är tur för då är det Black Friday. Jag hoppas att Åhlens har rabatt på Mateus. Vill så gärna utöka min samling men när en tallrik kostar 300 kronor då vill man gärna ha med rabatt. Älskar deras bubbles kollektion. Min sambo tycker att dom är skit fula men det ignorerar jag haha.

Dela

4 Kommentarer

 1. 27 november, 2020 / 14:02

  Ja vi har faktiskt unnat oss en ny soffa, som vi längtar tills den kommer =D, vart stort köp detta året

  • dixiwonderland
   Författare
   29 november, 2020 / 10:35

   Alltid kul när man kan få det lite billigare 😀

 2. 27 november, 2020 / 16:36

  jag har inte handlat något faktiskt 😮 men har klickat på dina länkar <3 vill verkligen se haul 😀

  så söta bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.