3   71
1   36
3   54
5   35
5   79
1   125
1   28
11   25

Julmat och Julklappsutdelning

Idag hade jag och bestie vårt årliga julbord där vi äter hemma gjord julmat och delar julklappar. Jag tror detta kan vara tredje året som vi gör detta och det är lika mysigt varje gång. Jag fick två jätte fina julklappar av henne som jag ska skriva mer om när jag har testat dom ett tag. Det var lite nya skönhetsprodukter som jag inte har provat tidigare så det ska bli kul att få testa lite nytt.

Det var 2 veckor sedan som vi sågs sist och usch va jag hatar när vi inte ses varje vecka. Då hon jobbar natt och jag arbetar väldigt oregelbundna tider så är det svårt att få ihop det. Men mitt schema i Januari ser mycket bättre ut så då borde det vara lite enklare att få ihop det. Vi pratar varje dag med varandra online så det är skönt. Nu behöver jag jobba lite innan jag kan ta det lugnt ikväll.

Dela

2 Kommentarer

  1. 19 december, 2019 / 21:22

    Åh så mysigt och gud vad gott! 🙂 Roligt att det har blivit en tradition som ni gör varje år!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.