2   33
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

Hamnmagasinet i Trollhättan

Jag och sambon kom precis hem efter en härlig middag på Hamnmagasinet. Hur duktig är inte jag som sätter mig och redigerar bilder och uppdaterar min blogg en Lördagskväll som denna? Det var första gången som jag var där. De öppnade nu i sommar så stället är helt nytt. Väldigt fin inredning och trevlig personal.

Salumi e formaggi

Till förrätt så beställde vi in chark & ost, serveras med tillbehör (ost från sommarhagens gårdsmejeri). Otroligt gott. Jag har börjat bli allt mer för charkbrickor. Min sambo älskar dom så han övertalade mig att vi skulle ha detta. Är väldigt glad att han gjorde det för den var riktigt god.

Risotto ai funghi

Min sambo valde risotto till varmrätt. Skogssvamp, portabello & pecorino.

Tagliatelle ai frutti di mare

Jag valde en pasta rätt med marinerade räkor, blåmusslor & parmesan. Väldigt god men jag hade önskat att det var mindre pasta och mer skaldjur. Detta var första gången som jag beställde en pastarätt ute och skaldjur. Men det var absolut inte sista.

Choklad mousse

Till efterrätt tog vi båda chocklad mousse med rostad vit choklad & tryffel.

Jag kan varmt rekommendera Hamnmagasinet. Maten var jätte god, inredningen var instagram vänlig och personalen var så himla trevliga. Precis när vi hade ätit upp vår varmrätt så kröp det en stor spindel på väggen bredvid mig. Jag är inte rädd för spindlar men denna var ca 3 cm bred och fet. Samt att jag satt såpass nära väggen att den utan problem hade kunnat gå på mig. Personalen var då väldigt snälla och lät oss byta bord. Jag vill verkligen inte vara en jobbig gäst men jag kunde inte sätta mig där igen när jag visste att den stora spindel var där. För mig är bemötandet så himla viktigt och att personalen lät oss byta bord gör att jag verkligen ger dom topp betyg.

Dela

16 Kommentarer

 1. 10 augusti, 2019 / 23:02

  Ser verkligen fint ut där! 😀

 2. 11 augusti, 2019 / 11:01

  Vad gott allt såg ut och att det var bra service är ju pricken över i:et!!

 3. 11 augusti, 2019 / 15:45

  Vilket mysigt ställe och maten ser riktigt god ut! <3 Kramis

 4. 11 augusti, 2019 / 21:47

  Vad härligt och gott det lät! 😍

 5. 11 augusti, 2019 / 23:06

  Waoow så fint där ser ut och så gott allt verkar och se rut också

 6. 12 augusti, 2019 / 07:35

  Men såå gott det såg ut! 🙂

 7. 12 augusti, 2019 / 13:28

  Ser fantastiskt gott ut! 🙂

 8. 12 augusti, 2019 / 17:56

  åh så fint och mysigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.