2   22
2   34
10   38
0   23
1   21
0   24
0   30
4   33

Första veckan tillbaka på jobbet efter semestern


Inlägget är reklam för Nelly.com och innehåller annonslänkar

Det känns som att det var väldigt länge sedan som jag satt ner och skrev med er på detta sätt. Men idag känns som den perfekta dagen med tanke på att det regnar en massa. Jag älskar regn, så mysigt! Denna veckan har varit min “första veckan tillbaka på jobbet efter semestern”. Och det känns riktigt bra att börja jobba igen, ordentligt.

Klänningen är från By Malina

Jag har ju jobbat under hela sommaren men inte lika intensivt. Min sambo börjar jobba nu på Måndag så dessa två dagarna ska vi försöka njuta så mycket vi kan innan vi går tillbaka till att endast ses 5 timmar per dygn. Jag ser dock fram emot att få komma tillbaka till mina rutiner. Jag har en massa blogginlägg, videos som ska skrivas och spelas in. Mitt växtkonto på instagram har nu över 300 följare vilket känns galet för jag skaffade det i Maj. Inte ens Bonzos konto har så många. Men jag känner att jag verkligen har hittat rätt i hur jag ska nå ut på instagram och även mina andra sociala medier. Min youtube kanal växer som bara den och snart är det dags för en ny vloggvecka!

Dela

8 Kommentarer

 1. 10 augusti, 2019 / 14:53

  snart är det dags för mig med att återgå till jobbet…

  • dixiwonderland
   Författare
   10 augusti, 2019 / 16:26

   Hoppas att första veckan går bra för dig 🙂

 2. 10 augusti, 2019 / 18:02

  Hoppas verkligen ni njuter ordentligt de här dagarna nu! Tycker det låter himla spännande med alla dina planer för inlägg och videos 😀 <3

  • dixiwonderland
   Författare
   12 augusti, 2019 / 09:52

   Igår blev tyvärr inte som planerat då sambon ställde upp som chaufför vilket gjorde att han var borta i över 6 timmar 🙁

 3. 11 augusti, 2019 / 10:35

  vad roligt att det går bra för dina sociala medier! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.