1   7
6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43

Glossgods New Neutrals First Impression


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Glossgods.com

Glossgods New Neutrals First Impression
Glossgods New Neutrals First Impression

I födelsedagspresent så fick jag en av Glossgods nya paletter New Neutrals. Paletten innehåller 12 skuggor som alla går i bruna toner, därav namnet Neutrals. Jag har sedan tidigare två paletter från Glossgods och för mig som älskar både bruna skuggor och skimmer så var den nya paletten en självklarhet att ha i samlingen.

Glossgods New Neutrals First Impression

Skuggorna som jag används i denna sminkningen är följande: Oh´She Pretty, Soft Glamour, Feelin Famous, Kind of Neutral, Pretty Two Faced, Winning Together, It Factor och Rebel Factor.

Paletten var enkel att arbeta med men tyvärr som med mina tidigare paletter från Glossgods så har dom mycket fallout. Vilket jag på ett sätt kan förstå då det är otroligt mycket glitter/skimmer i deras skuggor. Det är ett måste att lägga puder under ögonen eller att man gör ögonen först ochsminkar sin bas efteråt. Med färgen Kind Of Neutral så upplevde jag att färgen satte sig tio gånger bättre på ögonlocket om jag applicerade med mitt finger än om jag använde en sminkborste.

Glossgods New Neutrals First Impression

Detta kommer utan tvekan bli en av mina mest använda paletter denna hösten och vintern. Jag vill testa att kombinera mina Glossgods paletter med varandra. När jag filmar så tycker jag det är kul att experimentera med mina färgglada paletter från Glossgods men ska jag ut och vi ska fotografera bilder då föredrar jag att ha en mer neutral makeup som denna. Ni hittar paletten här om ni är sugna på att testa den. Jag har svårt att tänka mig att ni blir besvikna. Priset för Glossgods paletter är så galet billigt med tanke på hur fina skuggor man får.

Dela

4 Kommentarer

  1. 13 oktober, 2022 / 20:00

    så fint! älskar färgerna

  2. Lee
    13 oktober, 2022 / 20:11

    Så fina <3 Passar dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.