0   16
3   37
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Bullmys med fina Sandra

Bullmys med fina Sandra

Det har varit en lång och intensiv dag men så rolig. Jag har fått extremt mycket jobb gjort idag. Jag startar alltid morgonen med att svara på de meddelanden/mail som kommit in under natten och morgonen. Rätt farligt då jag börjar svara så fort jag öppnat ögonen och inte är helt vaken haha. Sen börjar jag jobba med instagram, bloggen och Youtube direkt. Gör lite te, planerar dagen och sen är det dags för vovvarna.

Bullmys med fina Sandra

Fördelen med vovvarna är att jag kan multitaska. Jag är extremt noga med att aldrig ha hörlurar när jag jobbar med hundarna. Mitt fulla fokus är alltid på dom. Men är vi i en park eller liknande då kan jag svara på meddelanden och mail som kommit in under tiden. Efter vovvarna idag så kom Sandra förbi. Det var första gången som hon var hemma hos mig och hon blev helt till sig när hon äntligen fick se alla växterna irl. Självklart bjöd jag på hembakta bullar och söt som hon är så hade hon med sig en födelsedagspresent till mig.

Bullmys med fina Sandra

Har aldrig fått ett så fint papper på mina presenter tidigare haha. Kan tyvärr inte visa vad jag fick men det var en växt, vilken chocker haha. Sandra och jag arbetade tillsammans för några år sedan och hon är en av få som jag höll kontakten med efter att jag slutade. Det skulle visa sig att vi har galet roligt tillsammans. Har ni inte sett min plant tour hemma hos henne så länkar jag den här nere. Det slutade med att vi skrattade så vi grät hahaha. Vi var här tills Sandra skulle hämta ungarna på förskolan. Därefter så sminkade jag mig för att fotografera lite bilder och sen filmade jag tre videos. Nu ikväll så har jag redigerat bilder och skrivit blogginlägg. Imorgon ska jag börja redigera mina videos och så blir det vovvar och bästismys.

Dela

4 Kommentarer

 1. Sandra
  12 oktober, 2022 / 21:08

  ❤️❤️❤️

 2. 13 oktober, 2022 / 09:36

  Så gott med bullar och låter som en riktigt härlig och effektiv dag! Känner igen det där med att svara på mail/meddelande direkt när man vaknat, så gör jag också varje morgon och ibland måste man läsa meningar femton gånger så att det inte blir fel. xD Hoppas du har en underbar jobbdag idag också vännen!

  • dixiwonderland
   Författare
   13 oktober, 2022 / 09:39

   Jag har märkt att jag flyttar på ord väldigt mycket nu de sista. Jag kan läsa samma mening flera gånger om och jag vet att något är fel men det tar tid innan jag hittar felet 🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.