1   18
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

Glöggmingel hos Helens Hörna

Glöggmingel hos Helens Hörna

När Helens Hörna skulle bjuda på glöggmingel så skrev jag in det direkt i kalendern. Vi hade det så himla trevligt när de hade sitt event i September så vi visste att detta var något som vi inte ville missa. Och besvikna blev vi inte. Jag gick dit med inställningen att jag ska inte köpa något men tror ni på det själva? I went a little wild and crazy men det får man göra ibland. Tyvärr så var det alldeles för mörkt för att visa er vad jag köpt när jag kom hem så ni får vänta till helgen.

Glöggmingel hos Helens Hörna

Även om jag är trött efter jobbet så tycker jag det är så himla viktigt att få in vardagslyx. Imorgon har jag varit anställd på mitt nya jobb i en månad och det har varit en rätt stor omställning. Som anställd så upplever jag extremt mycket stress jämfört med när jag var egen. Som egen stressade jag hela tiden över pengar. Nu som anställd så stressar jag med att hålla deadlines och för att inte drunkna i min prestationsångest.

Jag har faktiskt varit i kontakt med en läkare och ska träffa någon nästa vecka. Jag trodde att när jag fick en anställning så skulle jag må bättre i och med en regelbunden inkomst. Men tyvärr så var det inte så enkelt som jag trodde… Jag är glad att jag kunde få en tid så snabbt inpå då detta är något som har pågått under lång tid. Det är inte alltid lätt att söka hjälp men jag ser positivt på detta och hoppas att de kan hjälpa mig med både sömnen och stressen som jag känner.

Glöggmingel hos Helens Hörna

Glöggmingel hos Helens Hörna

Men är det något som jag har lärt mig detta året så är det att göra roliga saker med nära och kära. Att för en stund kunna koppla bort stress, sömnproblem och ångest för att istället träffa glada människor. Personalen på Helens Hörna är så himla mysiga och välkomnande. Innan vi gick hem igår så sa jag att de borde ha såna här mysiga kvällar en gång i månaden. Har ni inte besökt deras mingelkvällar så är det verkligen dags att ni gör det. Så himla mysigt och man går aldrig där ifrån tomhänt.

Nu går vi snart in i årets sista månad och det känns helt magiskt att kunna göra det när vi har så mycket snö! December för mig är Harry Potter, varm choklad, julmat, spendera tid med nära och kära, julmarknad och slå in en massa julklappar. Jag ska sätta mig ner någon dag när jag har tid och börja skriva på mina mål inför nästa år.

Dela

4 Kommentarer

  1. 2 december, 2023 / 09:59

    Men gud så mysigt det såg ut där, wow!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.