3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Vad jag köpte under Black Week 2023

Innehåller reklamlänkar för Sephora.se, Yvesrocher.se & Lyko.se

Som varje år vid Black Week så väljer jag att köpa hem en massa julklappar men också produkter som behöver fyllas på i badrumsskåpet. Tyvärr så kan jag inte visa upp julklapparna som jag har köpt då majoriteten av de som ska få dom läser bloggen. Men jag tänkte visa upp de produkterna som jag köpte till mig själv. Vissa är gamla favoriter som jag alltid har hemma medan andra är helt nya.

Vad jag köpte under Black Week 2023

Vad jag köpte under Black Week 2023

Vi kan börja med produkterna från Fresh. Detta är ett av mina absoluta favorithudvårdsmärken. Jag vet inte varför det är så okänt i Sverige då deras produkter är helt magiska. De är dyra men så värt var enda liten krona. Rose Face Mask är en av mina favorit ansiktsmasker. Jag upplever att hudvård som innehåller rosor är väldigt snälla mot huden. Har du torr hud så är denna ansiktsmasken verkligen att rekommendera. Min absoluta favorit ansiktsmask är Black Tea. Denna produkten är ren och skär magi. Det var den som fick mig att beställa hem Black Tea Overnight Mask. Jag håller just nu på att testa denna nattkrämen men en recension kommer. Såg även nu att de har en Black Tea – De-Puffing Eye Cream som jag är så sugen på att testa. Beställde dock hem en annan ögonkräm så får vänta tills den är slut.

Vad jag köpte under Black Week 2023

En av de bästa ögonkrämerna på marknaden

Jag beställde även hem Clinique Moisture Surge All About Eyes Eye Cream. Detta är en av de bästa ögonkrämerna på marknaden. Den är dyr men så otroligt dryg. Man behöver endast ta så otroligt lite av denna produkten så den håller länge. Vilket gör den väldigt prisvärd.

Vad jag köpte under Black Week 2023

Extremt höga förväntningar

MAKEUP BY MARIO SurrealSkin™ Foundation. Behöver jag ens säga något mer? När Mario som är Kim Kardashians makeup artist gick ut med att han skulle skapa ett eget smink märke så skrek jag rätt ut. Han har varit Kims makeup artist i hela 15 år och med tanke på hur flawless hon alltid ser ut att vara så var jag tvungen att beställa hem hans foundation. Jag har fortfarande inte hunnit testa den men en first impresson kommer. Beställde även hem SEPHORA COLLECTION Loose Setting Powder. De hade fått bra recensioner och var väldigt prisvärt.

Jag beställde även hem en del favoriter från Yves Rocher. Sen Johan började använda deras schampoo som ska motverka fett hår så har han aldrig problem längre. Han har använt det nu i flera år och det håller fortfarande samma kvalite. Jag beställde även hem lite showergel. Yves Rochers showergel håller i all evighet. Har du ont om pengar men vill ha ren lyx i badrummet då ska du köpa deras showergel. Dessa är ett måste i vårt badrum.

När vi var på Ljuskvällen hos Nisses Växter så köpte jag med mig detta söta pepparkakshuset hem. Det var nedsatt med 10% och jag tycker det var så gulligt. Har sett super fina pepparkakashus men tyvärr så kostar de över 1000 kronor. Det får bli ett köp inför nästa år när min budget är större. Är dock jätte glad över detta lilla söta. Har även köpt dessa små fåglarna från Blomsterlandet. De var ej nedsatta men så söta så de fick följa med hem. Och på tal om Bomsterlandet så har jag även fyndat denna fina kransen på rean.

Vad jag köpte under Black Week 2023

Jag tror detta var allt som jag beställde hem från Black Week + alla julklapparna som jag inte kan visa upp. Är riktigt nöjd med mina köp, speciellt då jag har sparat flera hundra kronor tack vare alla nedsatta priserna. Det är dyrt att köpa julklappar. Speciellt när man har många att handla för. Men jag tycker det är så roligt att skämma bort nära och kära så jag lägger gärna lite extra pengar på just julklappar.

Dela

4 Kommentarer

 1. 28 november, 2023 / 14:24

  Fina köp!! 🙂
  Haha åh, dessa små fåglar. SÅÅÅ söta, tittar på dem varje dag ” Borde man köpa?!?! ” Haha!

  • dixiwonderland
   Författare
   2 december, 2023 / 19:37

   KÖP 😀 Du har ju personalrabatt också 😉

 2. 29 november, 2023 / 20:19

  Kul att få se dina fynd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.