3   28
0   22
3   45
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

En riktig familjedag

Jag har haft en helt underbar dag idag vilket är helt galet för jag sov endast 4 timmar och 40 minuter inatt. Sambon glömde nycklarna till garaget när han skulle till jobbet så han ringde på dörren klockan 06:00 och naturligtvis så kunde inte jag somna om.

Jag har haft en riktig familjedag idag för klockan nio startade jag dagen tillsammans med Sari, Nala och Aila. Bästa sättet att starta dagen på. Älskar våra mysiga morgonstunder tillsammans. Blir alltid så glad. Efter morgonmyset så gick jag och hämtade ett paket innan jag tog ut Messi och Smilla på sina promenader. Väl hemma så duschade jag, värmde en matlåda och sedan filmade jag två videos.

En riktig familjedag

Strax efter sex så hämtade vi upp mamma för att sedan möte upp Jonas och Marie inne i stan. I julklapp så fick mamma en middag av Jonas och Marie så vi åt på The Bishops Arms ikväll. Maten var okej men sällskapet var det bästa. Det är såna här stunder som man kommer minnas för alltid. Vid 20:40 körde vi hem mamma och där överraskade jag lilla Kira som blev så glad att hon kissade på sig haha. Lilla hjärtat. Nu hoppas jag verkligen att jag får sova inatt.

En riktig familjedag
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.