1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Gick vi ut på gården med hundarna


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Haft en så himla bra dag ute i solen. Medan tvätten höll på så gick vi ut på gården med hundarna och åt glass. Ronja tyckte det var så härligt men Bonzo har verkligen inget tålamod. Efter en halv timma så tyckte han att vi skulle gå in igen. Jag har verkligen saknat detta så jag hoppas att det kommer bli många picknickar nu i sommar.

Nu när det är så varmt ute så dricker jag minst två liter vatten om dagen. Trots att vi satt i skuggan så blev jag riktigt törstig. Som tur var tog jag med vatten ut till hundarna. Men mitt största problem är att jag tappar hungern när det är så här varmt ute. Jag har väldigt svårt för värmen och blir väldigt slö. Jag har också märkt att jag har svårare för att andas och undrar om det kanske kan vara så att jag har en mild allergi mot pollen? Det kliar inte i ögonen och näsan rinner inte men jag känner att jag har svårare för att andas.

Att det har kommit in en massa snygga sommarkläder har förmodligen ingen missat. Hittade denna rosa klänningen nyss som jag gillar väldigt mycket. Har en liknande klänning här hemma i samma modell men inte i samma mönster. Såg att den även finns i blått.

30 Kommentarer

 1. 8 maj, 2018 / 17:43

  Så trevligt, och jag ser också fram emot massor av picknickar i sommar, hihi! ^^ Dricker också mycket vatten, behövs verkligen!

 2. 8 maj, 2018 / 20:56

  Åh vad skönt att ni har så varmt att till och med aptiten och andningen påverkas. Inte för att det är kul med aptitlöshet eller andningssvårigheter, men för att jag är sååååå avundsjuk på att det ju verkligen måste vara sommarvärme hos er!? LOVELY!!!

  • dixiwonderland
   Författare
   9 maj, 2018 / 15:14

   Vi har närmare 30 grader ute varje dag 😛

 3. 8 maj, 2018 / 22:00

  Vilken härlig dag!

 4. 8 maj, 2018 / 22:53

  Så gott med glass 🙂 Kram

 5. 9 maj, 2018 / 07:40

  Men åh så härligt! Dock brukar även jag känna mig slö i värmeböljan

  • dixiwonderland
   Författare
   9 maj, 2018 / 15:14

   Jag tror vi är många som gör det. Idag har vi närmare 30 grader så jag försöker hålla mig inne med hundarna så mycket som möjligt :/

 6. 9 maj, 2018 / 07:40

  Blev så sugen på glass nu *haha* Älskar den glassen på bilden. Härliga dagar nu och så viktigt att fylla på med vätska, annars blir jag alldeles tung i huvud och kropp. Kan mycket väl vara pollen du känner av lite, har samma sak men även att det kliar i ögonen och näsan. Är massor ute nu. Kram och ha en fin dag <3

 7. 9 maj, 2018 / 08:13

  Men så mysigt, fantastiska bilder!! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   9 maj, 2018 / 15:13

   Jag som inte ens hade tänkt lägga upp dessa bilderna för jag tyckte inte att dom var tillräckligt bra haha. Kanske inte ska ha så hårda krav 🙂

 8. 9 maj, 2018 / 10:01

  Mysigt 🙂 Vilka söta hundar!

 9. 9 maj, 2018 / 10:03

  Bonzo är så himla söt 😍

 10. 9 maj, 2018 / 10:21

  Men alltså hur söööta!! Är så hundkär sen jag vi skaffade vår lilla vovve, de är ju bara bäst. Sen glass oj vilken härlig dag trotts tvättandet hihi ;* KRAM från livet i Marbella

 11. 9 maj, 2018 / 14:47

  Jag är också väldigt känslig mot värmen och blir slö, och upplever precis som du, att jag får svårare att andas! Mina ögon kliar inte heller och min näsa rinner inte, så tror inte heller att det är pollen. Riktigt jobbigt är det i alla fall :/

  • dixiwonderland
   Författare
   9 maj, 2018 / 15:09

   Usch då men det är kanske någon reaktion på värmen som vi får? Jag känner mig tät i näsan utan att vara snorig så svårt att veta vad det beror på men jag har haft det så här i flera år :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.