6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43
0   20

Sommarvärmen har verkligen varit efterlängtad


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Sommarvärmen har verkligen varit efterlängtad men 30 grader är lite väl varmt för min smak. Trots att vi har öppet alla fönster och balkongdörren samt på fläkten så har vi 25 grader i lägenheten. Man smälter bort med andra ord men ikväll ska vi fotografera en outfit. Jag hade en svacka där jag inte fotograferade outfits alls men nu är det äntligen fint ute och inspirationen flödar som aldrig förr.

Sandaler/River Island – Klänning/Free People – Väska/Michael Kors – Naglar/OPI

Denna klänningen köpte jag förra året och det är den enda svarta klänningen som jag äger. Jag är en av de få personerna som trivs i svart men då denna har så många fina detaljer så föll den mig helt i smaken. Tycker att den går så fint ihop med mina nya sandaler som jag älskar. Kommer absolut försöka köpa fler såna här sandaler då risken för skoskav är minimal. Sen älskar jag skor som går snabbt att ta på och av. Väskan är en av mina absoluta favoriter i min samling. Är så otroligt glad över att jag fick tag på den.

Jag beställde dessa byxorna igår och ja ni läste rätt. Jag har beställt byxor! Jag behöver verkligen utveckla min stil så jag hoppas att dessa kommer passa. Många skrev att dom var stora i storleken så det ger mig lite hopp. Sen är det 30% rabatt på dom så jag kände att det var värt att testa. Alla dagar denna sommaren kommer förmodligen inte bli så här varma och då kan det vara skönt att ha ett annat alternativ än svarta leggings.

18 Kommentarer

 1. 9 maj, 2018 / 15:23

  Wow vilka magiska bilder på fina du! 😀 Kramis

 2. 9 maj, 2018 / 17:00

  Vackra du! 🙂 Jag tycker det är så härligt med denna värmen, mår alltid så bra när det är fuktigt och klibbigt och 30 grader stekigt, mitt favoritklimat och antagligen därför jag trivs så bra i Asien tror jag 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   10 maj, 2018 / 09:26

   Och jag kommer förmodligen aldrig åka dit just på grund av värmen xD

 3. 9 maj, 2018 / 17:57

  Oj vad varmt, här har det nog bara varit 15 idag.
  Superfina bilder!

  • dixiwonderland
   Författare
   10 maj, 2018 / 09:26

   Nästan så jag önskar att vi också låg på 15 xD

 4. 9 maj, 2018 / 20:10

  alltså så fint med bilder vid blommorna 😀

 5. 9 maj, 2018 / 20:52

  Fina bilder. Vi har inte fått så varmt som 30 grader här än. Tror rekordet än så länge ligger på 25 grader. Varmt och skönt 🙂

 6. 9 maj, 2018 / 20:56

  Ja hjälp så varmt det blev nu 😉 galet.. SV Nja nouw fick väl lite slint hehe 🙂

 7. 10 maj, 2018 / 07:16

  Underbart fina bilder på dig, maj är finaste månaden!

  • dixiwonderland
   Författare
   10 maj, 2018 / 09:24

   Maj är verkligen speciell då det blommar så mycket under denna månaden 😀

 8. 10 maj, 2018 / 07:40

  Så fina kläder och riktigt bra bilder på dig 😀 På något sätt ger sommaren extra glädje och energi varje år man kunde önska att sommaren varade hela året ☺️

  • dixiwonderland
   Författare
   10 maj, 2018 / 09:17

   Jag älskar kontrasterna med våra årstider, tror det är bra att man får längta. Dock hade jag gärna haft ljuset året runt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.