0   17
0   31
2   36
1   30
4   43
6   26
4   26
2   21

GHD Deluxe Gift Set


Inlägget är reklam för Nelly.com och innehåller annonslänkar

Det har blivit två väldigt dyra köp för min del nu i slutet av året. Jag köpte ett nytt objketiv och när Nelly hade 24% rabatt på Julafton så kunde jag inte låta bli utan beställde GHD Deluxe Gift Set. WOW säger jag till förpackningen. Fatta om man hade fått denna i julklapp? Jag hade dött av lycka! Nu blev det en julklapp till mig själv istället och jag blev minst lika glad för det.

Njut av en eftertraktad stylingupplevelse med en banbrytande platinum+ styler som känner av tjockleken på ditt hår samt stylinghastighet, och som fördelar värmen över plattorna för ett felfritt och personligt resultat. Platinum+ håller en stylingtemperatur på 185 grader och platinum+ ger dig ett vackert slätt och glansigare hår i ett enda svep.

Känn styrkan hos ghd air hårfönen för salongshår som torkar på halva tiden. Med en professionell styrkemotor och avtagbart munstycke för att rikta luftflödet, ta kontroll över din styling och få en perfekt föntorkning. Flygigt hår är ett minne blott med avancerad jonisk teknik som minskar frissighet och gör dina lockar perfekt släta.

Så var det värt pengarna?

Priset för detta deluxe gift set är en väldigt hög summa! Därför var också mina förväntningar riktigt höga! Man betalar inte så här mycket pengar för produkter som inte håller vad de lovar. Mitt tjocka hår torkar aldrig och jag har inte riktigt tålamodet att stå och föna i minst 30-40 minuter för att få det helt torrt. Det tog ca 15 minuter för mitt hår att bli torrt med GHD air hårfön. Men den största skillnaden skulle jag säga är i resultatet. Håret blev så himla lent efter användningen och det har jag aldrig varit med om tidigare. Speciellt inte när jag har så mycket hårmousse i. Jag fick bra volym så jag är absolut nöjd med denna hårfönen. Plattången är så löjligt bra att det inte känns som att jag behöver skriva mer än så. Den blir varm på nolltid och lyckas till och med få kontroll mina fjongar som alltid lever ett eget liv. Jag kan varmt rekommendera detta setet.

Dela

8 Kommentarer

 1. 2 januari, 2020 / 12:09

  Åh vilken fin och vad skönt att det bara tog 15 minuter att föna håret. 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   3 januari, 2020 / 12:30

   Ja det var ju rekord snabbt för att vara mitt hår xD

 2. 2 januari, 2020 / 14:11

  Åh vilket härligt inköp! Jag ångrar verkligen inte att vi köpt en riktigt bra hårfön och en bra plattång – det gör så stor skillnad!

  • dixiwonderland
   Författare
   3 januari, 2020 / 12:29

   Köp detta, du skulle inte ångra dig 😀

 3. 2 januari, 2020 / 21:50

  Men wow vilket drömset och bästa är ju att handla julklappar till sig själv ändå, hihi! 😉 Så fint och vad härligt att det var värt pengarna, både ser och låter som en jättebra present till dig själv! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   3 januari, 2020 / 12:29

   Jag är verkligen super nöjd 😀 En riktigt bra investering 😀

 4. 3 januari, 2020 / 10:40

  Vilket fint set! Roligt att höra att du är nöjd med det och att det var till nytta. 🙂 Hoppas att du får en jättefin fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.