6   29
2   33
3   29
6   26
0   14
0   27
4   37
7   50

Sigma 18-35 mm f/1,8 DC HSM Art

Nu är den äntligen här! Mitt nya objektiv som kommer underlätta så otroligt mycket. Jag brukar fotografera med min Canon EF 50 mm f/1.4 USM som jag köpte för flera år sedan. Jag har älskat det objektivet men det finns en sak som blev en jobbig faktor när jag fotograferade. Objektivet har ingen zoom. Det låter inte speciellt jobbigt men saken är den att fotografera på restaurang har inte alltid varit så himla lätt då jag hela tiden har varit tvungen att ställa mig upp och backa undan minst 1 meter eller fått flytta maten till ett annat bord för att kunna få en bra bild. Samma sak när jag har haft fotograferingar. Då har antingen jag eller personen i fråga fått flytta på sig för att få det rätta avståndet.

Denna bilden på Bonzo är fotograferad med det nya objektivet.

Med Sigma 18-35 mm f/1,8 DC HSM Art kommer jag ha ett lågt skärpedjup på 1,8 och zoom! Bara att kunna sitta kvar vid bordet och fotografera kommer underlätta så himla mycket. Det kommer också bli lättare att få bilder på mig själv då det inte blir lika pinsamt för mina nära och kära att fotografera mig nu när de kan sitta kvar istället för att ställa sig upp bland alla andra. Jag ser så mycket fram emot mitt foto år 2020. Tror jag kommer utvecklas så mycket och hoppas att jag kommer få en massa roliga fotograferingar nu i vår.

Dela

6 Kommentarer

 1. 31 december, 2019 / 12:00

  Åh vad kul och den där har jag velat ha länge. Så fin bilden blev och önskar dig gott nytt år! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   1 januari, 2020 / 18:01

   Köp den 😀 Är verkligen super nöjd 😀 Tack detsamma <3

 2. 1 januari, 2020 / 19:42

  såå kul 😀 tycker det är så pinsamt att behöva resa sig på restaurang för att fota

  • dixiwonderland
   Författare
   2 januari, 2020 / 12:04

   Hahaha det tycker min bestie också så hon känner sig nog lättad nu xD

 3. 2 januari, 2020 / 14:12

  ÅH vad härligt! Ett zoomobjektiv med låg bländare står högt upp på min önskelista också även om mitt 35mm är ett bra standard

  • dixiwonderland
   Författare
   3 januari, 2020 / 12:29

   Hoppas att du köper ett snart då 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.