2   22
0   26
2   58
4   79
4   36
0   22
2   43
5   27

Utekväll med tjejerna

Efter att jag hade sagt hejdå till Sara Lee förra veckan så åkte jag direkt ner till Hamnmagasinet för att ha en mysig kväll med Viktoria och Alexandra. Trots att det är December så har vi lyckats hålla vid vår tradition att ses en gång i månaden. Är så himla tacksam över att ha dessa tjejerna i mitt liv! Vi är så olika men har så kul ihop. Sen är det (iaf för mig) väldigt inspirerande att få lyssna och lära sig saker från personer som man inte har känt så himla länge. Man upptäcker nya egenskaper hos varandra.

Jag beställde in Bianca Frutti di mare men tyvärr så var mina musslor helt brända som ni ser på bilden. Jag sa till personalen och de var väldigt generösa och bjöd mig på min efterrätt. Det är service! Och utöver musslorna så smakade pizzan helt himmelskt. Älskar verkligen räkorna som de använder. Till maten tog jag ett glas chardonnay och det märktes efter ett tag. Helt galet hur lättpåverkad jag är! Men roligt hade vi för vi satt kvar i 4 timmar. Nytt rekord för oss. Men när man bara ses en gång i månaden så finns det så mycket att prata om.

Dela

2 Kommentarer

  1. 4 januari, 2020 / 18:35

    åh vad fint och mysigt 😀 vad bra att de bjöd på efterrätten 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.