12   24
1   20
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Gårdagens parfotografering

This is behind the scene. Bonzo had missed Sonny and Hanna so much that he wanted them to give him a cuddle ♥

Jag var så nervös inför gårdagens parfotografering. Även fast det var mina vänner som jag skulle fotograferas så är pressen att man måste prestera väldigt hög. Personer som känner mig privat skulle nog säga att jag är väldigt goofy vilket jag är men när det kommer till mina jobb då tar jag dom på första allvar. Det jag var mest nervös över var ifall jag skulle lyckas förmedla den känslan som jag ville ha i mina bilder.

Som fotograf har vi alla vårat egna sätt att fotografera på. Jag fotar endast utomhus i dagsljus. Jag vill ha äkta känslor i mina bilder och i dagens samhälle där mycket handlar om yta så kan det vara svårt att förmedla. Men efter 30 minuter så var vi redan klara. Jag är så otroligt nöjd med resultatet och ser fram emot att göra fler liknande fotograferingar i framtiden. För att se bilderna så kan ni antingen se dom på mitt instagram konto eller på min facebook sida.


I was so nervous before yesterday couple photography. Even though it was my friends that I’d photographed, the pressure that you have to perform is very high. People who know me privately would probably say that I’m very goofy as a person, but when it comes to my jobs I take them very seriously. What I was most nervous about was whether I would be able to portray the feeling that I wanted in my pictures.

As a photographer, we all have our own way to photograph. I shoot only outdoors in daylight. I want true feelings in my pictures and in today’s society where everything is so superficial it can be difficult to portray. But after 30 minutes we where done. I am so incredibly happy with the results and looking forward to do more photo shoots like this in the future. To see the pictures so you can either watch them on my instagram account or on my facebook page.

12 Kommentarer

 1. 7 april, 2017 / 10:48

  Åh vilken härlig bild! Bilderna blev säkert jättehärliga 🙂

 2. 7 april, 2017 / 14:56

  Jättefin, såg även den på facebook! tycker du är jäkla duktig, kanske kan du lägga ut lite fototips någon gång, eller iallafall vad du tycker är viktigt och blir bäst! Är alltid kul att lära sig nytt och nu när det börjar bli varmt och fint ute så försöker jag ta varje tillfälle jag får till att lära mig kameran, objektivet och allt det där för att hitta min stil på foto men också för att utvecklas i det. TIPS är alltid kul! Hoppas du får en fin helg,kram!

  • dixiwonderland
   Författare
   8 april, 2017 / 08:23

   Jag tror det bästa är att testa sig fram. Alla inställningar som jag använder är olika för varje fotografi och när det kommer till känsla handlar det om att utvecklas och det gör du bäst genom att fota så mycket som möjligt 🙂 Lycka till!

 3. 7 april, 2017 / 15:13

  Åh vad roligt!! 🙂

 4. 7 april, 2017 / 23:24

  Jättefin bild, kul att det gick så bra idag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.