1   12
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

Fyra helt magiska sommarklänningar


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Klänning / Klänning / Klänning / Klänning

Fyra helt magiska sommarklänningar. Som ni förstått så har jag snurrat in mig ordentligt på vit spets och blommor. Så himla fint och något som alltid kommer fungera säsong efter säsong. Jag håller på för fullt att försöka organisera min vår/sommar garderob. Vi köper ofta liknande plagg så jag försöker hålla koll för att kanske köpa något som sticker ut i mängden samtidigt som att det ska bli använt. Jag säljer saker konstant hela tiden och mitt mål är att köpa kläder som jag inte tröttnar på lika fort eller som faktiskt kommer till användning. Mycket av det som jag säljer nu är saker jag köpte för ca 5 år sedan. Har lärt mig att alla plagg kan bli sålda det handlar bara om att rätt person ska hitta dom.


Four amazing summer dresses. As you might have seen I have a thing for white lace and flowres. I think it is so cute and it works every season. Right now I´m working on my spring/summer closet. We like to buy things that we never wear so I am trying to find items that I can wear year after year and that feels comfy. I am always selling stuff online and right now I´m selling stuff that I got 5 years ago. I have learned that I need to think more careful before I buy something. And selling stuff is easy, the hard part is finding the right buyer.

Nu får ni 20% rabatt extra på Nellys rea
Kod: 20OFF Gäller till den 10 April klockan 10:00
20% rabatt på skjortor, toppar och t-shirts
Kod: TreatTime
Hudvårdsprodukter upp till 25% rabatt
Dofter för alla tillfällen upp till 20% rabatt
20% rabatt på allt smink

Dela

14 Kommentarer

  1. 7 april, 2017 / 18:48

    såå himla fina!! 😀

  2. 7 april, 2017 / 23:03

    Håller med dig! De var superfina 🙂 Trevlig helg! Kram

  3. 7 april, 2017 / 23:23

    Älskar den vita på vänster!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.