4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Frisk och redo för en produktiv Måndag

Frisk och redo för en produktiv Måndag

Kolla va vackra tulpanerna är som jag köpte förra veckan. Det gör så otroligt stor skillnad att ha färska blommor på bordet. Och det säger jag inte bara för att jag är florist haha. Nu är jag äntligen helt återställd efter att ha haft Covid. Februari har verkligen varit en riktig skit månad för mig. Jag har varit väldigt nerstämd och när jag äntligen skulle få komma ut från lägenheten så blev jag sjuk.

Redo för en produktiv Måndag

Men nu känner jag mig helt återställd och har som vanligt en produktiv Måndag som väntar. Planen är att spela in flera videos idag. Jag har även en växt som ska skickas till sitt nya hem. Håller även på att förhandla samarbeten med företag. Förhoppningsvis så godkänner de mina krav så det blir några samarbeten framöver. Det har varit mycket strul med mina reklamlänkar nu det senaste. Det är såna här saker som tar så onödigt mycket tid. Det händer tyvärr rätt ofta att jag inte får betalt via mina reklamlänkar trots att jag ska få det. Och enda sättet som jag vet om detta sker är när jag själv handlar. Vill inte veta hur mycket pengar som jag har förlorat under de 22 åren som jag har använt mig av reklamlänkar.

Frisk och redo för en produktiv Måndag

På Torsdag ska jag och min bestie äntligen ses! Så här länge har vi aldrig varit ifrån varandra under våra 22 år. Saknar henne så mycket även om vi pratar varje dag. Planen är att gå ut och ta lite goa drinkar och äta god mat. Ser så himla mycket fram emot det. Lämna lägenheten och leva lite.

Lite nytt att se fram emot

Något annat som jag ser fram emot är de nya tröjorna som jag beställde hem igår! Dom är så sjukt fina. Ni kommer förmodligen inte tycka det men tur att jag inte bryr mig haha. Här kan ni se den ena av dom. Jag kommer älska dom och jag längtar så mycket efter våren nu så man slipper går runt i jacka. Men våren lär nog dröja för vi som så många andra fick snö förra veckan. Man blir så himla trött på det trots att man vet att det är samma sak varje år. Hoppas att ni också får en bra start på veckan.

Dela

10 Kommentarer

 1. 21 februari, 2022 / 14:01

  Vad skönt att du känner dig återställd! Åh såå fina tulpaner 😍

 2. Isabelle
  21 februari, 2022 / 15:36

  Alltså tulpaner ändå? Vårkänslor deluxe, även med storm ute xD så mysigt! Blöta hälsningar från Stockholm 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   22 februari, 2022 / 12:41

   Haha jaa här har det också varit storm och blött men tulpanerna gör så att våren känns lite närmare 😀

 3. 22 februari, 2022 / 07:33

  Så skönt att du är frisk och kommer med nya tag nu!! 😀 Hoppas veckan startat bra och vilka mysiga planer du och bestie har senare i veckan!

  sv (vet inte om du ser mina sega svar i min blogg): Jag längtar också så mycket tills att vi ses i sommar!! Tänk att du ska få se butiken live, hoppas så att du ska tycka om den <3

  • dixiwonderland
   Författare
   22 februari, 2022 / 12:42

   Men va gullig du är <3 Klart att jag kommer tycka om den, det är ju där vi ska bo medans vi är på Gotland 😉 <3

 4. 22 februari, 2022 / 16:35

  Mitt rum har två buketter av tulpaner, helt underbart 🙂

 5. 22 februari, 2022 / 19:32

  vad härligt! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.