0   17
0   31
2   36
1   30
4   43
6   26
4   26
2   21

Värmepumpar kan halvera ens uppvärmningskostnader


Reklam i samarbete med Kyltjanst-alingsas.se

Något som jag har insett denna vintern är hur mycket jag uppskattar värme. I början av vintern så hade vi bara 20 grader då jag inte kunde höja värmen på grund av växterna. Men till slut så var jag tvungen att flytta på dom för vi höll på att frysa ihjäl. Nu har vi ca 22-23 grader och det har gjort en stor skillnad här hemma.

Värmepumpar kan halvera ens uppvärmningskostnader

Min bestie och hennes sambo köpte nyligen en ny värmepump till deras hus. Är jag avundsjuk? Ja det är jag faktiskt. Mest för att hon kan ha kvar alla växterna i fönstret eftersom att värmepumpen sköter uppvärmningen av huset. Fördelen med en värmepump är att den blåser varm luft på vintern och kall på sommaren. Vi köpte en AC för tre år sedan nu tror jag det är och den är en life saver. När det var som varmast hade vi 28 grader i lägenheten och det var fruktansvärt. Med vår AC så har vi 23 grader. Fortfarande varmt men betydligt bättre.

Kyltjänst i Alingsås är ett företag som säljer värmepumpar. Visste ni att värmepumpar kan halvera ens uppvärmningskostnader? Med tanke på de höga elräkningar som många av oss fått så kan det verkligen vara värt att kolla upp. Det är också ett bra alternativ om man inte får installera bergvärme. Värmepumpar i Alingsås från Kyltjänst har lång erfarenhet av värmepumpar och kan hjälpa dig att få det som du behöver.

För oss så hade det underlättat enormt mycket om vi haft en värmepump istället för våra element. Grannarna måste undra varför vi har så mycket växter men varför ingen står i fönstret haha. Men hade jag haft växterna i fönstret så hade de garanterat dött. Så därför får det stå tomt tills vi kan stänga av elementen. Nu får vi hoppas att all snö som har kommit de senaste dagarna smälter bort så att vi kan få vår. Jag längtar så himla mycket efter våren nu.

Dela

4 Kommentarer

 1. 22 februari, 2022 / 12:39

  Ja fy när det blir så där galet varmt inomhus! Förstår att ACn var en hjälte då.

  • dixiwonderland
   Författare
   23 februari, 2022 / 10:03

   Alla hem OCH hotellrum borde ha AC!

 2. 22 februari, 2022 / 20:45

  Att det blir varmare hemma gör ju så mycket 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.