4   33
1   28
1   33
0   27
2   22
3   34
2   28
0   38

Första Advent

I morse låg jag i sängen och kollade på julkalendern. Jag har inte sett julkalendern sen jag var barn. Kan erkänna att det är Pernilla Wahlgren som lockade mig men jag måste säga att den verkar riktigt bra! Annars så kan man tro att jag har tagit det lugnt då jag blev sjuk i Tisdags men nej. Det har varit så himla mycket jobb med att få klart alla vloggarna till min vloggvecka som börjar imorgon. Är lite ledsen över att jag inte kommer göra Vlogmas i år. Fick verkligen feeling idag när jag julpyntade och snön ligger så fint där ute.

Men nu börjar jag äntligen må bättre. Hatar att vara sjuk men hellre att jag är sjuk nu än när vi ska på spa känner jag. På Tisdag börjar jag jobba igen men nu har vi bytt schema så förhoppningsvis kommer detta ge mig mer tid för mina sociala medier. Som ni märker så är det bara jobb i min hjärna just nu haha. Men så blir det under December månad. Det är då vi som arbetar med sociala medier har som mest att göra. Nu hoppas jag bara att snön får ligga kvar hela December ut. Tycker det är så himla mysigt.

Dela

4 Kommentarer

  1. 1 december, 2019 / 21:31

    Vad mysigt att du kollade på julkalendern och imorgon ska jag också se den! 😀 Kramis

  2. 2 december, 2019 / 07:59

    Blev inte alls imponerad av julkalendern i år… Tycker det var för många personer som man kände igen som inte alls passade till rollerna, haha 🙁 Kram!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.