1   29
4   32
1   26
3   28
5   27
4   45
1   35
2   33

1 Advent | Vinn en julklapp

I år kommer jag ha min första julkalender här på bloggen. Jag vill tacka er läsare för detta året och detta är alltså mitt sätt att ge tillbaka till er. Varje Advent kommer det komma en ny produkt som ni kan vara med och tävla om. Alla produkterna som är med har jag köpt för mina egna pengar. Jag har alltså inga sponsorer utan jag har köpt produkter som jag hoppas ska falla er i smaken.

Idag är det 1 Advent och först ut är Loreal Paradise Extatic Mascara. Ta dina fransar till paradiset med fyllig volym och intensiv längd. Paradise Extatic Mascara från L’Oréal Paris med sin mjuka och lätt vågformade borste tar till sig maximalt med formula, och de över 200 stråna fångar varje frans för en dramatisk voluminös effekt.

För att vara med och tävla så vill jag att du berättar ditt bästa knep för att få de där perfekta ögonfransarna. Glöm inte att lämna din mail så att jag kan kontakta dig om du vinner. Tävlingen avslutas den 7 December och vinnaren kommer presenteras här i detta blogginlägget samt bli kontaktad via mail.

Stort grattis till Linnea som vann

Dela

2 Kommentarer

  1. Linnea
    1 december, 2019 / 12:21

    Tycker det är svårt att få till dom där perfekta ögonfransarna men brukar använda en ögonfransböjare, sedan är jag försiktigt med mascaran så det inte ska bli massa klumpar, tar ett lager i taget. Brukar börja med underfransar 😊

  2. Camilla Sandmark
    6 december, 2019 / 00:26

    Jag brukar permanentfärga mina fransar som grund. Helst på en salong så att det blir riktigt gjort, nära fransroten. Med den grunden så är det lätt att bygga på fransarna och få en snygg look. Dessutom så känner man sig inte så “naken” de dagar man inte orkar eller vill lägga en make-up.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.