23   35
7   23
9   31
26   43
2   33
0   23
2   30
0   20

Julbord på Ronnums Herrgård


Inlägget är reklam för Bubbleroom.se och innehåller annonslänkar

Igår var det äntligen dags för julbord på Ronnums Herrgård. Jag hade väntat på denna dagen i veckor! Det var min gulliga mamma som ville bjuda mig och sambon på detta. Hade på mig min super fina kappa som jag inte har använt något alls detta året. Ni hittar den här och just nu är det 20% rabatt på den.

Ser ni vilket fantastiskt julbord detta var?! Och så himla mysigt med all snö! Jag ÄLSKAR snö. Det blir så himla ljust och fint ute. Samt ger den där underbara julkänslan som man vill ha. Det fanns otroligt mycket gott att välja på när det kom till julbordet. Vi började med den kalla maten. Gubbröra, rödbetssallad, sill, lax, ägg, skinka, potatis och mycket mer. Jag älskar ju julbord och har några favoriter så som laxen.

Till varmrätt serverades jansson, revben, köttbullar, räkomelett och lite annat. Jansson och räkomeletten var riktigt goda. Revbenen funkade men var lite torra. Köttbullarna var tyvärr en stor besvikelse. Dom var så fruktansvärt torra. Vet faktiskt inte hur de lyckats få de så torra men det var inte gott alls. Som tur var så hade vi ätit så mycket av den kalla maten att man blev mätt trots allt.

Sen fanns det även ett stort godisbord så vi avslutade med en kopp te och så lite julgodis. Efter julmaten så var det väldigt gott att få i sig lite sött trots att man hade matkoma deluxe. Jag är så himla glad att vi fick fira första advent så här. Vackert väder, bästa sällskapet och kvalitets tid tillsammans. Som ni vet så var vår höst väldigt kaotisk när mamma fick åka in akut på hjärtintensiven och blev kvar där i nästan två veckor. Samtidigt som jag började ett nytt jobb. Det var en jätte jobbig period och jag har konstant oro för mamma men jag har fått lära mig att ta en dag i taget. Därför är stunder som denna dagen så himla viktiga. Att man skapar minnen med varandra och tar vara på den tiden som man har tillsammans.

Dela

10 Kommentarer

 1. 2 december, 2019 / 12:32

  Vilket mysigt ställe och bilderna ger verkligen julkänslor 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   2 december, 2019 / 16:59

   Va glad jag blir att jag kunde förmedla det 😀

 2. 2 december, 2019 / 20:35

  åååh så fint och mysigt! jag gillar inte julbordsmaten, men kan som ändå uppskattade med upplägg och så 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   3 december, 2019 / 10:01

   Men whaaaat? Bästa maten ever ju 😀

 3. 2 december, 2019 / 22:49

  Men alltså guu va mysigt det såg ut! Blev så sugen på att gå på julbord nu, hihi! kram <3

 4. 3 december, 2019 / 07:32

  Ohh så gott och härligt, var oxå på julbord i helgen på spa och relax med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.