2   10
5   32
1   28
5   20
3   35
6   29
0   26
3   25

Firat min sambo på Hamnmagasinet med bästa mamma

Hamnmagasinet Trollhättan

Igår bjöd min mamma ut mig och min sambo på en jätte mysig middag på Hamnmagasinet. Det var hennes present till honom då han fyllde år i Tisdags. Detta var faktiskt en av de roligaste middagarna vi har haft tillsammans. Till och med ett bord längre bort satt och skrattade åt våra historier haha.

Och jag vet att det är delade åsikter kring allt just nu. Ska man äta ute, ska man gå i butiker osv. Naturligtvis så följer vi vad Folkhälsomyndigheten rekommenderar. Men Hamnmagasinet känns för mig väldigt tryggt (det är ju mitt andra hem haha). Jag litar på att personalen gör sitt yttersta för att minska smittspridningen och det var bara vi och fyra andra par där. Vi satt med flera meters avstånd ifrån varandra. Även om det naturligtvis var bra att vi hade såna avstånd så var det samtidigt väldigt ledsamt. Sist vi var där och åt fanns det knappt några lediga bord alls. Det är fruktansvärt hur Convid-19 har påverkat allt. Det är så viktigt att vi gör allt vi kan för att hjälpa varandra. Jag förstår att många har förlorat sina jobb eller är rädda för att förlora dom men vi som kan och har möjlighet att stötta lokala företag, gör det!

pasta di manzo på hamnmagasinet
pasta di manzo på hamnmagasinet

Maten smakade underbart som alltid. Jag bad om att få lite extra räkor på min pizza och det fick jag verkligen. Vi alla var på hugget denna kvällen och gav en massa små pikar till varandra så det blev mycket skratt. Nästa vecka händer något väldigt speciellt som vi alla längtar efter men jag kommer berätta allt för er då. Har hållit på denna hemligheten väldigt länge men är så himla glad. Vet att det är jobbigt när man har små hemligheter men ni kommer förlåta mig sen när ni får veta vad det hela handlar om. Hoppas att ni får en fin helg och var rädda om er.

Hamnmagasinet efterrätter
Dela

2 Kommentarer

  1. 3 april, 2020 / 15:41

    Gud så mysigt och gott! Och grattis i efterskott åt honom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.