7   28
4   34
7   35
1   29
2   36
1   21
1   27
6   40

Mjällbusters | Bli av med mjällen snabbt och effektivt


Reklam | Detta inlägget är ett annonssamarbete med Mjallbusters.se | Reklam

Bli av med mjäll med hjälp av Mjällbusters

När det kommer till mitt utseende så är mitt hår alltid number one! Jag har alltid (minus min emo period) haft väldigt fint hår. Nu tar jag hand om mitt hår som aldrig förr. Jag klipper mig regelbundet, bleker/färger endast hos min frisör och gör hårinpackning nästan varje gång som jag tvättar mitt hår. Och när det kommer till tvättning så tvättar jag det bara en gång i veckan. Men något som jag har haft problem med ända sedan jag var liten är mjäll.

När jag var liten så var det såpass illa att jag fick sårskorpor i huvudet för jag kliade så himla mycket. Nu är det som tur är mycket bättre men då och då kommer det tillbaka. Jag har provat en massa olika mjällschampon men tycker det är svårt att hitta ett som verkligen fungerar. Många märken som jag har läst om sliter väldigt mycket på håret och det är något som jag vill undvika.

Bli av med mjäll tack vare Mjällbusters
Mjällbusters mjällschampo är ett svensktillverkande mjällschampo som är anpassat för skandinaviskt klimat. Mjällbusters är ett receptfritt mjällchampo som är specialutvecklat för vårt nordiska klimat och innehåller ketokonazol. Ketokonazol är ett receptfritt läkemedel som används för att behandla svampinfektioner. Man vet inte exakt vad som orsakar mjäll men det kan bero på att kroppen reagerar på en sorts jästsvamp som finns överallt på huden hos vuxna. Huden kan reagera med att producera fler hudflagor om du har svampen i stora mängder eller är extra känslig mot den. Därför blir behandlingen betydligt mer effektiv med Mjällbusters mjällschampo då det innehåller ketokonazol.

Jag upplever att jag får mindre problem med min hårbotten om jag verkligen tar hand om mitt hår ordentligt.
Tänkte att jag kan dela med mig lite av vad jag gör:

 • Tvätta håret sällan
 • Använd en borste av trä. Trä hjälper till att fördela hårets naturliga oljor när du borstar håret. Detta gör att man inte behöver tvätta det lika ofta.
 • Använd produkter som är anpassade för ditt hår. Har du naturligt lockigt hår så kan det vara bra att använda produkter som framhäver lockarna men minskar friss.
 • Använd alltid värmeskydd. Detta gör en enorm skillnad på ditt hår när du använder värmeverktyg.
 • Sov med fläta. Detta sliter mindre på håret.

Men även om man följer alla punkterna på listan så kan det fortfarande hända att man får mjäll. Då kan det vara värt att testa Mjällbusters om inga andra produkter på marknaden fungerar. Jag har som tur är inte haft problem på väldigt länge men skulle jag få problem igen så kommer Mjällbusters vara ett alternativ för mig.

Dela

4 Kommentarer

 1. 2 april, 2020 / 23:05

  Ja de shapoot är sjukt bra 😀
  Så vackert hår du har 🙂

  Kram ♡

  • dixiwonderland
   Författare
   3 april, 2020 / 10:29

   Va kul att du tycker om det 😀 Tack så mycket :*

 2. 3 april, 2020 / 10:39

  Så himla bra tips och ditt hår är så vackert <3 Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.