15   30
7   35
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29
2   37

Fina sängbord hos Nordiskarum.se


Detta inlägget är ett annonssamarbete med Nordiskarum.se

Idag har jag haft fullt upp med att städa hos mina växter. Förmodligen var det många av er som inte trodde att jag skulle hålla upp med att städa hos dom varje helg nu när jag arbetar så mycket. Men det gör jag faktiskt. Dock städar jag av när de ska vattnas så nu under vintern blir det varannan vecka. Samtidigt som detta görs så dammar jag naturligtvis av på alla de andra möblerna också.

Jag vet inte om ni har tänkt på att jag har en trappstege som sängbord? Bor man litet så behöver man bra och smarta möbler som gör att man får plats med allt det som behövs. Garderoben som står bredvid kan vi inte flytta på pga ett kontaktuttag och sen står sängen in till väggen så vi behöver en väldigt smal möbel med mycket förvaring. Naturligtvis vill jag ha ett riktigt sängbord när vi flyttar. Bara drömmen att inte behöva ha sängen intill väggen utan få det mer symmetriskt är något jag längtar efter. Några som har ett riktigt bra utbud när det kommer till sängbord är Nordiskarum.se.

Av alla deras fina sängbord så föll dessa två mig i smaken. Framför allt den gråa i trä som heter Linnea Sängbord. Den hade verkligen den känslan i inredning som jag tycker väldigt mycket om. Sen gillade jag Matteus koffert som var riktigt snygg. Den kan man även öppna och ha saker i. En väldigt snygg inredningsdetalj. Det bästa med dessa två möblerna är att de inte kostar den förmögenhet. Just nu verkar faktiskt alla deras sängbord vara nedsatta i pris. Perfekt för er som är ute efter något nytt! De erbjuder även fri frakt och fri retur vilket ni vet är något som jag älskar med företag! Plus snabba leveranser. Bättre än så kan det inte bli.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.