2   33
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

2 Advent | Vinn en julklapp

I år kommer jag ha min första julkalender här på bloggen. Jag vill tacka er läsare för detta året och detta är alltså mitt sätt att ge tillbaka till er. Varje Advent kommer det komma en ny produkt som ni kan vara med och tävla om. Alla produkterna som är med har jag köpt för mina egna pengar. Jag har alltså inga sponsorer utan jag har köpt produkter som jag hoppas ska falla er i smaken.

Idag tävlar jag ut Indy Beauty The Moisturising Bomb Facial Mask. En fuktbomb som boostar och återfuktar på djupet. Masken har en långvarig effekt och stärker hudens fuktbarriär. Återfuktande egenskaper från näckrosextrakt och shea gör huden silkesmjuk och lugn. 100% vegansk och milt parfymerad.

För att vara med och tävla så vill jag att du berättar vad som är ett måste i din skönhetsrutin och varför. Glöm inte att lämna din mail så att jag kan kontakta dig om du vinner. Tävlingen avslutas den 14 December och vinnaren kommer presenteras här i detta blogginlägget samt bli kontaktad via mail.

Grattis till Ida

Dela

13 Kommentarer

 1. Camilla Sandmark
  8 december, 2019 / 20:06

  En riktigt bra hudkräm som återfuktar och gör huden mer smidig. Det är egentligen det enda som jag behöver efter rengöringskrämen.

 2. Tova
  11 december, 2019 / 17:53

  Jag gillar krämer mycket och blir ofta väldigt fäst vid dofter, fick en bumbum cream som luktade så farligt gott att jag sitter och luktar i den tomma burken och hoppas att tomten kommer med en nu, Fukt är ett måste, allt annat är mer efter humör.

 3. Sabina
  11 december, 2019 / 20:50

  Som den torris jag är, en ansiktskräm som tillför riktigt mycket fukt men som ändå sjunker in i huden och inte lämnar ett lager efter sig. Särskilt nu under vintern när vädret tar extra hårt på huden. 😄

 4. Amanda
  11 december, 2019 / 21:33

  Rengör alltid med pad och ansiktsvatten! Viktigt för att få bort alla orenheter!

  amandanyman96@hotmail.com

 5. Sara
  12 december, 2019 / 14:31

  En skön återfuktande ansiktsmask är det bästa jag vet. Lägger en sån mask ett par gånger i veckan. Min torra hy har blivit mycket bättre sen jag började med den rutinen.

 6. Jagoda
  12 december, 2019 / 14:57

  Det viktigaste (iaf för mig) är att se till så jag får bort ALLA sminkrester från ansiktet. Ren hy och fria porer är grunden för en bra rutin.

 7. 12 december, 2019 / 18:50

  Nattkräm är ett måste här hemma.

 8. Ida
  12 december, 2019 / 19:00

  I min ansiktsrutin måste jag alltid använda mig utav serum. Även fast de kommer dagar när jag inte känner för att tvätta ansiktet (om det har varit en dag utan smink) så lägger jag alltid på serumet, vet inte om det gör någon skillnad men det känns som att mitt ansikte slappnar av och de känns lent.

 9. Lina
  12 december, 2019 / 22:10

  En riktig det ansiktscreme

 10. Jennifer
  13 december, 2019 / 11:45

  En fett nattkräm är det viktigaste för mig,
  annars torkar mitt ansikte och huden säger tack och hej.
  Unnar jag mig detta varje kväll,
  Får jag från ansiktet inget gnäll!

 11. Karin
  13 december, 2019 / 12:19

  Jag är mycket att peela och skrubba. Ibland räcker det med att bara använda duschvantar. Men det är även skönt att skrubba ansiktet med en finkorning ansiktsskrubb. Känns som om att det är extra uppfräschande att få bort döda hudceller.

 12. Annika Nilsson
  13 december, 2019 / 14:57

  En riktigt bra ansiktskräm är ett måste! Jag är torrast av alla och i kylan blir det ännu värre!

 13. Amanda
  13 december, 2019 / 20:29

  Det absolut största måstet är en riktigt bra ansiktskräm som funkar bra med min hy för jag är alltid torr!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.