2   21
0   26
2   58
4   79
4   36
0   22
2   43
5   27

Filmer & Serier

cheer netflix serier

Cheer

Cheer är Netflix dokumentären som tog USA med storm. I den här gripande dokumentärserien följer cheerleadinglaget på Navarro College genom med- och motgångar på vägen mot det nationella mästerskapet. Jag blev helt tagen av hur otroligt talangfulla dessa personerna är. Många kommer från väldigt trasiga bakgrunder och min favorit blev naturligtvis Morgan. Ni måste se denna dokumentären för den var så otroligt gripande.

locke and hey netflix serier

Locke and Key

En ny fantasy serie som kom den 7 Februari på Netflix. Jag såg hela säsongen på endast två dar. Den är så spännande. Serien handlar om en familj där pappan blir mördad framför resten av familjen. För att starta om flyttar familjen in i pappans barndomshem där Bode (den yngsta av de tre syskonen) börjar hitta en massa mystiska nycklar.

doctor sleep film baserad på stephen kings bok

Doctor Sleep

Att jag älskar Stephen King kommer förmodligen inte som någon nyhet. Därför kan ni säkert förstå hur exhalterad jag var när Doctor Sleep skulle komma ut, fortsättningen till The Shinning. Doctor Sleep är en av de bästa filmerna jag sett! Jag skulle dock inte klassa den som skräck överhuvudtaget utan den går (enligt mig) under fantasy. En av mina favoritskådisar Ewan McGregor (känd från Moulin Rouge och Star Wars) spelar Danny. Pojken från första filmen som nu blivit vuxen men tyvärr inte haft det så bra på grund av hans förmåga. I Doctor Sleep får man förklaringen till vad som hände på hotellet med Dannys pappa och dom binder ihop allt så himla bra. Verkligen en film som måste ses!

joker batman dc comics

Joker

Att Joaquin Phoenix vann en Oscar för sin roll som Jokern är inte mer än rätt. Av alla som har spelat Jokern så är Joaquin min favorit. Filmen ger oss förklaringen till hur Jokern blir Jokern. Hur hans fruktansvärda uppväxt men också flera år av trakasserier från människor runt omkring honom tillslut gör honom till Batmans ärkefiende. Filmen var otroligt bra men samtidigt väldigt jobbig att se. Från skillnad från alla tidigare Batman filmer så kändes denna så verklig. Det kröp under huden på mig medan jag såg den men den är absolut en film du måste se om du är ett DC fan.

To all the boys i loved before 
P.S I still love you netflix serier

To all the boys i loved before
P.S I still love you

Och ibland händer det att jag ser en romantisk tonårsfilm som denna. Men jag blev helt förälskad i första filmen så när jag såg att Netflix hade fått ut den andra så kastade jag mig över den. Är den lika bra som den första? Nej tyvärr inte men det brukar aldrig tvåan vara. Men den är helt klart sevärd.

westworld hbo serier

Westworld

Vi har precis sett klart första säsongen av Westworld och jag gillar den! Vet att många hypade serien när den först kom ut och jag måste erkänna att det är en serie i min smak. Inte den bästa jag sett men vi kommer absolut att fortsätta följa serien. Westworld är en sci-fi serie som utspelar sig i framtiden. Westworld är en alternativ värld dit rika människor kan åka för att komma bort från verkligheten. I Westworld så finns det robotar som inte vet om att de är robotar utan de tror att de är människor. De vet inte heller om världen utanför men som ni säkert förstå så kommer det bli ändring på det.

Dela

4 Kommentarer

  1. 18 februari, 2020 / 14:20

    Ohh tack för alla tips, ja den med nyckeln har jag nog sett rekam på faktiskt

  2. 18 februari, 2020 / 20:57

    åh Cheer ska jag se 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.